Stefan2000
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.05.2016
- Poena
- 69
U upgrader mi piše 2016-08-02 14:43:08,je l to vreme u koje će update krenuti pošto mi u Check for updates kaže da nema novih ažuriranja?
Ako ti ne treba samo je deinstaliraj. Nije baš kao na Android telefonima da ne možeš da deinstaliraš 3rd-party aplikacije bez rutovanja.
samo upgradeovao na 10 jer sam kontao da ce nesto poci po zlu pa cu svakako ubacivati svez sistem.medjutim sve je proslo ok i danas posto sam na odmoru resio sam da ubacim cistu instalaciju.
Clean install deluje psiholoskiPa zasto bi prolazio ceo proces instalacije, kada u par klikova mozes isto da postignes?
Alahu akbar [emoji23] nije istopa reset pc je clean install, ostaju samo tvoji licni podaci, sve ostalo se brise
Sent from my SM-G930F
Na Android telefonima se aplikacije ne instaliraju same!Nije baš kao na Android telefonima da ne možeš da deinstaliraš 3rd-party aplikacije bez rutovanja.
Razlika je OGROMNA! Solitaire je dolazio uz Windows i ako ga obrises nema ga vise. A sad izgleda rade sta hoce pa mogu i da ti nakon brisanja ponovo posalju istu ili neku drugu itd. A verovatno ce moci i da brisu neke koje si sam instalirao ali se njima ne svidjaju.Upravo.
Kako se niste bunili do sad, zasto vam solitaire, minesweeper i pinball dolaze uz windows, i ko im je dao pravo da stavljaju takve igre na siste?
Apsolutno nikakva razlika izmedju toga i ovih gluposti sada.
Osim sto je tehnologija uznapredovala pa te aplikacije ne moraju da zauzimaju mesta na instalacionom mediju, vec se povuku preko neta po instalaciji sistema.
I toga sto se jednostavnije uklanjaju od gorepomenutih.
Razlika je OGROMNA! Solitaire je dolazio uz Windows i ako ga obrises nema ga vise. A sad izgleda rade sta hoce pa mogu i da ti nakon brisanja ponovo posalju istu ili neku drugu itd. A verovatno ce moci i da brisu neke koje si sam instalirao ali se njima ne svidjaju.
logika je apsolutno ista.Osim sto je tehnologija uznapredovala pa te aplikacije ne moraju da zauzimaju mesta na instalacionom mediju, vec se povuku preko neta po instalaciji sistema.
ne mora cak ni to ako ne zelis, moze i sve da ode. Samo treba procitati sta pise, ali to vec nije do reset-a, vec do korisnika.pa reset pc je clean install, ostaju samo tvoji licni podaci, sve ostalo se brise![]()
Dao sam mu samo primer sta se podrazumeva pod clean install, SE nije potreban svaki x na ssd-u.Format si je format nego hard reset uvek format ili secure erase za ssd
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Da razum ali ja do sad nisam udadio secure erase na ssd vec skoro godinu dana pa cekam odicijalni iso i krecemDao sam mu samo primer sta se podrazumeva pod clean install, SE nije potreban svaki x na ssd-u.
Imas link za skidanje na prethodnoj strani...![]()
Sačekaj do sutra da ne radiš 2 upgrejda jedan za drugim.
Ako moze mala pomoc, tj. objasnjenje....Skinuo sam Win10 od wzor-a, ali sad kad butuje, prvo normalno prikaze logo i onaj kruzic koji se okrece, a posle 1-2sek nestane logo, a samo ostane onaj kruzic...tako nije bilo ranije, tj. bude i logo i kruzic non stop...jel to nesto kod mene problem ili je to tako?
Ako moze mala pomoc, tj. objasnjenje....![]()
Zanimljivo pitanje... :trust:Je l` ti to zaista predstavlja problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari