Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Wzor će da postavi esd imidže čim se pojavi. Tako da možeš da ih skuneš ako znaš gde da tražiš.
On je već stavio ESD od 14393. Ima skoro dve nedelje. Tako sam instalirao.

Ne znam kad će Microsoft da izbaci zvanične ISO.

Poslednja izmena:
Ovo bi trebalo da je taj...

Screenshot (65).png

Dosadno to vec imamo. E da ima neki bug, system clock podesen i radi lepo a na lock screenu prikazuje samo 12:00 cak i kada je ponoc 00:00 kako to da sredim?
Nebih clean install dok ne uzmem novi ssd, zaista sam umoran od silnih instalacija [emoji15]

Je l' moguce dodati cirilicno pismo "u tastature" na win10? U listi jedino imam srpsku latinicu ali cirilice nema ni za leka.

Dosadno to vec imamo. E da ima neki bug, system clock podesen i radi lepo a na lock screenu prikazuje samo 12:00 cak i kada je ponoc 00:00 kako to da sredim?
Nebih clean install dok ne uzmem novi ssd, zaista sam umoran od silnih instalacija [emoji15]
Jesi li namestio na 24h ?

Dva puta gledao listu malo pre i nista. Jos isao jedno po jedno i citao naglas reko da nisam lud ili sta. Evo, skida s neta sad. I zasto ti imas polje za pretragu a ja ne? :D

Nema ga među tastaturama. Dodaj ceo srpski jezik ćirilica. Tu imaš i polje za pretragu.

Nema polja.JPG

Nasao ali search polja nema kad otvorim listu jezika u settings :) bez cheatova pls :D

Ni kod mene nema search polja, nemam ni spski CG i BiH... Verovatno je vezano za verziju win-a..insajder itd..

Ajd kad sam tu da pitam u vezi net-a..Za ip6v mi pokazuje "no networ acess"..da li je to ok? Internet mi radi normalno.

Prilozi

• sshot-48.jpg
    sshot-48.jpg
    33.4 KB · Pregleda: 108
Kod mene ima. Ja sam na RS1 Win 10 Pro, nije single language ako to ima neke veze. Verzija Windowsa je 10.0.14393.5.

OK je za IPv6. Naši operateri ili barem ruteri, nisam siguran ne podržavaju dotični protokol. Oni koji nisu kod Telekoma možda bolje znaju kakva je situacija sa kablovskim netom i podrškom za IPv6 protokol.

Poslednja izmena:
https://cloud.mail.ru/public/Jkdp/1JYvnNxXw

f93c16566990f9c97c11807b150d597b.jpg

Check out @WZorNET's Tweet: https://twitter.com/WZorNET/status/760178248374419457?s=09

Evo ko nema zvanican rs1 vise verzija.

Na 10586.494 sam, dakle nije insider. Skinem odgovarajući ISO, pokrenem i to je to? Imam ono što će sutra da se pusti?

Sent from my A0001 using Tapatalk

Na 10586.494 sam, dakle nije insider. Skinem odgovarajući ISO, pokrenem i to je to? Imam ono što će sutra da se pusti?

Da slobodno skines odgovarajucu verziju (Pro) npr i i na flash ili disk ne znam sta praktikujes :)

ili cekaj sutra zvanican upgrade, koji ide preko WU.

Nisam sutra kući a sad imam vremena da zeznem nešto i upropastim laptop pa da onda za vikend na miru reinstaliram :)

Kod mene ima. Ja sam na RS1 Win 10 Pro, nije single language ako to ima neke veze. Verzija Windowsa je 10.0.14393.5.

OK je za IPv6. Naši operateri ili barem ruteri, nisam siguran ne podržavaju dotični protokol. Oni koji nisu kod Telekoma možda bolje znaju kakva je situacija sa kablovskim netom i podrškom za IPv6 protokol.

Da, ja sam na 10586 ver. verovatno zato nema. Valjda ce uskoro da pocne taj famozni redstone up.

Ne secam se kako je bilo na 7-ci, mada vidim da za ip6v stoji ON, u podesavanjima rutera (EPC3928S).
Nista, dok radi net ok ne cackam dalje..

Piše ti to jer nije omogućeno na mreži. SBB pretpostavljam? Nema ipv6.

Hteo bi da reinstaliram win10 na laptopu. Sve jedno koju 10-ku skinem azurirace se na zadnju ili ipak neku odredjenu da skinem?

Nemam nameru da pljujem Windows 10 (zadovoljan sam samim sistemom), ali nije u redu da se instalira bloatware od strane Microsoft-a. U pitanju su Asphalt8 i Farmville 2. Pomenute igrice su bez moje dozvole instalirane (prethodno ih nikada nisam instalirao).

Pogledajte prilog 206008

Ovo se danas i meni desilo, restartovao sa PC, posle instalacije Media Servera, otvorim start menu, kad imam šta i da vidim, pojavile se app Farmville 2 i Asphalt 8, a pored njih progres bar instalacije, onda trk u Store i otkazivanje instalacije. Sigurno nisam ništa "kliktao" od Suggested Apps-a.

Ni kod mene nema search polja, nemam ni spski CG i BiH... Verovatno je vezano za verziju win-a..insajder itd..

Ajd kad sam tu da pitam u vezi net-a..Za ip6v mi pokazuje "no networ acess"..da li je to ok? Internet mi radi normalno.
Ok je to. Koristiš IPv4, a ne IPv6 pa zato i pokazuje da nema konekcije na IPv6.
Ne brini.

Sent from my Xperia ZR using Tapatalk

Skinuo sam Win10 od wzor-a, ali sad kad butuje, prvo normalno prikaze logo i onaj kruzic koji se okrece, a posle 1-2sek nestane logo, a samo ostane onaj kruzic...tako nije bilo ranije, tj. bude i logo i kruzic non stop...jel to nesto kod mene problem ili je to tako?

Počeo update, proverite dali imate folder "Windows10Upgrade". Ako ima, proverite "Configuration.ini" i "upgrader_win10.log".

Vrh Dno