- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Ako se nista ne promeni izgleda ce to biti ovaj build 10.0.14393.50 https://buildfeed.net/build/0de060d1-4c10-455c-beab-947ab5dfcb3e/
Poslednja izmena:
On je već stavio ESD od 14393. Ima skoro dve nedelje. Tako sam instalirao.Wzor će da postavi esd imidže čim se pojavi. Tako da možeš da ih skuneš ako znaš gde da tražiš.
Jesi li namestio na 24h ?Dosadno to vec imamo. E da ima neki bug, system clock podesen i radi lepo a na lock screenu prikazuje samo 12:00 cak i kada je ponoc 00:00 kako to da sredim?
Nebih clean install dok ne uzmem novi ssd, zaista sam umoran od silnih instalacija [emoji15]
Da slobodno skines odgovarajucu verziju (Pro) npr i i na flash ili disk ne znam sta praktikujesNa 10586.494 sam, dakle nije insider. Skinem odgovarajući ISO, pokrenem i to je to? Imam ono što će sutra da se pusti?
Sent from my A0001 using Tapatalk
Kod mene ima. Ja sam na RS1 Win 10 Pro, nije single language ako to ima neke veze. Verzija Windowsa je 10.0.14393.5.
OK je za IPv6. Naši operateri ili barem ruteri, nisam siguran ne podržavaju dotični protokol. Oni koji nisu kod Telekoma možda bolje znaju kakva je situacija sa kablovskim netom i podrškom za IPv6 protokol.
14393.0 sam posle ovoga. Sve prošlo kako treba.Da slobodno skines odgovarajucu verziju (Pro) npr i i na flash ili disk ne znam sta praktikujes
ili cekaj sutra zvanican upgrade, koji ide preko WU.
Nemam nameru da pljujem Windows 10 (zadovoljan sam samim sistemom), ali nije u redu da se instalira bloatware od strane Microsoft-a. U pitanju su Asphalt8 i Farmville 2. Pomenute igrice su bez moje dozvole instalirane (prethodno ih nikada nisam instalirao).
Pogledajte prilog 206008
Ok je to. Koristiš IPv4, a ne IPv6 pa zato i pokazuje da nema konekcije na IPv6.Ni kod mene nema search polja, nemam ni spski CG i BiH... Verovatno je vezano za verziju win-a..insajder itd..
Ajd kad sam tu da pitam u vezi net-a..Za ip6v mi pokazuje "no networ acess"..da li je to ok? Internet mi radi normalno.
Sačekaj do sutra da ne radiš 2 upgrejda jedan za drugim.Hteo bi da reinstaliram win10 na laptopu. Sve jedno koju 10-ku skinem azurirace se na zadnju ili ipak neku odredjenu da skinem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari