- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Hocu is0 393 da skinem zvanicno preko ms servera, odakle, moze link??
Važi, još jedno pitanje:Da,trebalo bi da nadje sve, ako je neki ezotican nacicemo ga....![]()
Važi, još jedno pitanje:
Postoji li šansa da se nekim slučajem putem opcije Reset PC uređaj vrati na 8.1 iako sam prešao na 10-ku još 29.7.2015.?
Neka me neko ispravi ako gresim, ali nema sanse jer si imao samo mesec dana fore nakon upgrade-a da se vratis prethodni sistem.
Si probao da izbrises chrome, pocistis registry i da sve instaliras ponovo?
Ako ne pomogne, mozda da izbrises graficke drajvere sa ddu i instaliras ponovo.
Kako na laptop-u kada skrolujem po padu a da ne iskace search prozor od win10-a? Moze da se iskljuci ovaj problem kada se ugasi search bar kao polje u taskbaru ali bi ostavio posto mi tako vise odgovara.
Instalirao sam najnoviji Redstone Build 1493, odradio sam cistu instalaciju, ESD sam konvertovao u ISO.
Utisci = ODUSEVLJEN SAM!!! Optimizacija ODLICNA!!!
Preporucujem svima da instaliraju ovaj build!
Mozda i da probas da vratis chrome na predhodnu verziju, vidim dosta se ljudi zali na poslednju...
Вероватно ниси обратио пажњу, fast boot је у принципу хибернација, зато се брзо и стартује. Наравно, важи само када гасиш а не и када рестартујеш комп.Ne dešava se ništa neubičajno, barem ne kod mene. Sa klasičnom hibernacijom da, ali sa fast boot nikada nisam imao problema...
Одговорено је да ли је паметно а за брисање користиш Disk Cleanup.Da li je pametno, i kako da se obriše windows.old ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari