Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Moze,al' uz editovanje reg. baze (..i to nije radilo,naravno).
Bar je bilo tako na početku kada su se hvalisali u vezi Edge.
Mozda su u medjuvremenu nesto krpili, u svakom slučaju okači 'proveren' hint, pa da vidimo.
Znači, direktno iz Edge export bookmarks i da sve radi bez greške?

Poslednja izmena:
122343a517ff4001877b98f747268662.png
Sta fali edge-ovom importu?

Moze,al' uz editovanje reg. baze (..i to nije radilo,naravno).
Bar je bilo tako na početku kada su se hvalisali u vezi Edge.
Mozda su u medjuvremenu nesto krpili, u svakom slučaju okači 'proveren' hint, pa da vidimo.
Znači, direktno iz Edge export bookmarks i da sve radi bez greške?

Imas u Edge "Favorites Bar" u koji mozes da prebacis sve sto si predhodno iz bilo kog brosvera
"Export Bookmarks to HTML" i snimio negde.
Na poslu sam ne mogu da ti prikazem sad, mogu veceras...

Export, ne import.

Ako radi export bookmarks, bez posredovanja +(ili uz posredovanje) IE, onda su načinili veliki korak ;)

Poslednja izmena:
Skype or didnt happend :)
Kad je call veceras?

weirdest boner today...

Vuk otvara Online podrsku preko skypa [emoji23]

Napred samo hrabro, el ide prvo uplata preko paypala pa tek onda savetovanje ili ima neki promo, gratis do kraja meseca :-D

Better call Vuk - Online help 0-24h via skype :banana:

Poslednja izmena:
Vuk otvara Online podrsku preko skypa [emoji23]

Napred samo hrabro, el ide prvo uplata preko paypala pa tek onda savetovanje ili ima neki promo, gratis do kraja meseca :-D

Zaboravo si da naglasis samo u uskim boksericama...:d
Mora se poraditi i na marketingu...

PS. imam osecaj da nas neko posmatra...bice crvenih usiju...

Poslednja izmena:
Malo sale nije na odmet :)
Nego sta bi sa onim sto su obecali full sinhronizaciju na One drive, kao na 8.1 sto je bilo, vrate se automatski instalirani programi - na metro mislim i ceo backup plocica vrati... Sta bi sa time?

14393.5 dolazi :)
http://www.winbeta.org/news/windows-10-insider-build-14393-5-discovered-next-cumulative-update

Na to sam nacisto zaboravio, nisam ni gledao...to bi trebalo da je implentirano u redstone.
trebalo bi da ima opcija u update and security pod backup.

zna li neko razlog zasto unigine heaven i valley ne mogu da se instaliraju na windows 10? instalacija za oba prodje najnormalnije ali fajlova jednostavno nema na disku, kao da se nista nije ni desilo.

zna li neko razlog zasto unigine heaven i valley ne mogu da se instaliraju na windows 10? instalacija za oba prodje najnormalnije ali fajlova jednostavno nema na disku, kao da se nista nije ni desilo.
To prvi put cujem da je neko imao sa tim problem? unigine heaven i valley su mi uvek na kompu...
Nema ih nigde ni u apps? koji build imas?
Sad malo gledah po netu, probaj da instaliras Microsoft Visual C++ 2010.

Poslednja izmena:
Instaliran je jer mi treba za autodeskove programe. Pokrene se instalacija, sve prodje super, ali programa nigde nema. Uopste nije fizicki prisutan na disku a kamo li u listi programa. Nema ga ni u programs and features. Ma kao da nisam ni pokrenuo instalaciju. Bild je zadnji oficijelni .494 i van toga sve radi kako treba i nema nikakvih problema ali sam hteo da vidim kakav cu score da dobijem sa novim i cistim sistemom u odnosu na 2 godine stari win7 koji je bio pun svacega. I AV sam gasio, restartovao komp pa probao ponovo, run as admin, ma jok. Stvarno mi je wtf jer uopste nema instaliranih fajlova. Da nece da se pokrene pa ajde ali ovako ispada da sam lud :D Troluje me desetka za desetku :D

Uspeo iz safe moda. Definitivno neki konflikt softverske prirode ali ne znam kakav i nemam zivaca da trazim :)

Meh, komp na poslu mi je odradio zadnji update, docekao me je u ponedeljak restartovan, i tokom dana primetih da mi ne vidi particiju od 1tb sa podacima. U managment konzoli je prikaze bez slova, ne da mi da dodelim slovo, ja naravno, da probam restart - i od tad ne mogu da udjem u windows nikako, dobijam inaccessible boot device bsod...
Automatic repair ne uradi nista, chkdsk je nasao par greskica na ssd-u i ispravio ih, bootrec ne uradi nista konkretno... U safe mod ne mogu da udjem, ista greska. Otkacio sam hdd, u pokusaju da butujem win samo sa ssd-a da se ne zaglupi tu, i i dalje ista prica...
Ima li neko ideju osim resetovanja pc-a kako da se resim posasti?

Ne moras da vices...moze biti i do nekog drajvera.

Pojedini problemi koje sam imao , ostali su i posle Reset-a, npr ikonice u taskbar-u se i dalje refreshuju (blinkaju) prilikom brisanja nekih fajlova sa računara. Zna li neko do čega je problem, verovatno neki driveri,ali koji...

Meh, komp na poslu mi je odradio zadnji update, docekao me je u ponedeljak restartovan, i tokom dana primetih da mi ne vidi particiju od 1tb sa podacima. U managment konzoli je prikaze bez slova, ne da mi da dodelim slovo, ja naravno, da probam restart - i od tad ne mogu da udjem u windows nikako, dobijam inaccessible boot device bsod...
Automatic repair ne uradi nista, chkdsk je nasao par greskica na ssd-u i ispravio ih, bootrec ne uradi nista konkretno... U safe mod ne mogu da udjem, ista greska. Otkacio sam hdd, u pokusaju da butujem win samo sa ssd-a da se ne zaglupi tu, i i dalje ista prica...
Ima li neko ideju osim resetovanja pc-a kako da se resim posasti?

Probaj Active Undelete Professional, ima opciju za popravku boot records.

Pojedini problemi koje sam imao , ostali su i posle Reset-a, npr ikonice u taskbar-u se i dalje refreshuju (blinkaju) prilikom brisanja nekih fajlova sa računara. Zna li neko do čega je problem, verovatno neki driveri,ali koji...
Probaj da obrises fajl sa shift+delete, vidi da li ce da se refreshuju?

Nisam imao pojma gde da postavim ovo, pa eto ovde.
Da li neko ima problema sa sajtom Blica (popularni Bljuc) ? Kad udjem na sajt je sve ok, ali kada kliknem na neku vest, treba joj dobrih 3 minuta da se otvori.. dok se otvara cpu usage nenormalno poraste.. ne razumem sta se desava.

Nazad
Vrh Dno