- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
A daj smorili su vise svaki dan novi update :-D
Opera je koristila drugu verziju i koristila ad-blocker ugrađen kod sebe. Što može drastično da utiče na rezultate.Sumnjivi rezultati! Opera je dobila skroz drugaciji rezultat https://www.opera.com/blogs/desktop/2016/06/over-the-edge/,razlika izmedju Edge i Chrome je samo 18 minuta dakle oko 10%! I opet varaju,evo Google namesten kao default search engine a prvi rezultat Bing!
Pogledajte prilog 203154
I jos ne moze da se podesi address bar na vrhu vec mora par klikova da se aktivira, znaci svi ostali su glupi samo su oni pametni. E nece biti!
With Windows 10 build 14371, Microsoft has introduced a new option that improves the activation feature of Windows 10. With this new option, you will be able to activate Windows 10 even if you have changed your hardware! Instead of a hardware lock, the license will be locked to your Microsoft Account.
http://winaero.com/blog/how-to-link-your-windows-10-license-to-a-microsoft-account/
Ohhhh yeah [emoji378] [emoji12] [emoji41]
Nisam komentarisao Operu vec Edge i Chrome!Opera je koristila drugu verziju i koristila ad-blocker ugrađen kod sebe. Što može drastično da utiče na rezultate.
Ali ovo prepucavanje preko medija je odlično za marketing. Što je poenta.
Koja tastatura? Imas neki program-drajvere za nju? Logitech?
Ljudi koristio sam windows 8.1 oko godinu dana,bio je ukljucen system update,on se updateovao s vremena na vreme,sve normalno.
Sada palim komp,tj. budim ga iz sleep-a i on mi izbacuje kao da dovrsim podesavanja instalirao se windows10,kako je to moguce da se sam instalirao?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Pod tim kažeš da je legalno da se bez pristanka korisnika obavi upgrade na windows 10?Zaboravljas da ti nisi vlasnik OS-a, dobio si ga na upotrebu, tako da...
Ccleaner ti pinovan? I store??
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Tako je i kod mene...a kako treba da izgleda?
Pogledajte prilog 203195
Ako mislis na onu sa linka sto si postavio to tek sledeceg meseca...
Koja je zadnja verzija desetke a da nije insajder?
Ona sa zvanicne stranice je insajder,a na netu sam nasao neku verziju 10547.
Inace ova insajder me zeza sa grafickom iz potpisa,ponekad se desi da na sekundu blicne crn ekran.
Probao zadnje drajvere,zadnje beta drajvere i isto.
Tako je i kod mene...a kako treba da izgleda?
Pogledajte prilog 203195
Ako mislis na onu sa linka sto si postavio to tek sledeceg meseca...
Verovatno, ja ne mogu da potvrdim, mozda neko kome se desavalo...Jesu li popravili Edge u smislu da ne "krasuje" posle 4-5 otvorena taba?
Ima li mogucnosti za pretragu kad se markira tekst na stranici?(Search by Google ili Bing)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari