Pazi ja znam sta sam zadnje uradio pre nego sto su prosli.Uh, a u prethodnom postu si rekao da je to dobitna kombinacija.
Sad 'na živo'
Ajde, nema veze..probaću na živo, pa šta bude, posle toga odustajem, vraćam M$ driver i uživam![]()
RadeA ti bese Vuce rece da ti 13.9 se instaliraju bez problema na desetki![]()
Dobro je da se jos uvek nisam odlucio da eksperimentisem sa desetkom, drzim se one stare izreke: ako radi, ne diraj i popravljaj nista :d
Znači, čudni su putevi Gospodnji :d
Sve radi sa 13.4, koji nisu kompatibilni sa 4xxx serijom. :cigar:
Ne znam da li da iskušavam djavola, da instaliram 13.9 ?
btw, obrati pažnju na DeviceManager..AMD signed, kod tebe je Microsoft signed.
Neka flesuje na zadnji bios.Drugar ima problem sa 10kom. Nisam još stigao da odem do njega da pogledam, rekoh, da proverim jel neko imao takav slučaj. Cpu AMD bulldozer, matična Asus 970 ne znam tačno koji model, nije krš. Uglavnom, kad instalira 10ku usb portovi su mrtvi, u biosu i do ulaska u Win rade normalno, čim uđe u Win, ugasi se miš i ne radi ni jedan usb port ni 2.0 ni 3.0. Tastatura mu je ps2,ona radi, skidao je najnovije drajvere, menjao bios, ali ništa. Vratio macriumom 7cu, sve radi normalno.
Verovatno si zaboravio Windows 7 compatibility? priznaj ti.Pa ti reče da pogledam verziju drajvera..praviš se pametan, a lepo je pisalo ispod ..da ću dobiti istu verziju
Dobro..pokušam još to i dosta za danas
Priznaj da te nervira što kod tebe u dev. manager-u stoji Microsoft signed ?
![]()
Verovatno si zaboravio Windows 7 compatibility? priznaj ti.
A to me ne nervira..."odobreno od strane mocnog MS" zar ne zvuci bolje?
Za AMD je nekad bolje da ne pise nista, manje ce da ih kunu.:d
E da zaboravih da napomenem da sam promenio stranu...
Sad smo takoreci neprijatelji...ne znam zasto ti jos i pomazem?:d
Kamo srece da sam procitao, radio je DDU u tri smene...:dVuče, hvala ti puno na pomoći.
Mogu da zamislim koliko si se cimao da bi došao do dobitne kombinacije..ili si negde pročitao na Net-u..svejedno..za sve to je potrebno vreme.
:wave:
Мислим да би тема требало да се зове Windows 10 insider или да се направи нова јер је 90% порука о инсајдер догађањима. Колико је то било ОК пре краја јула и званичног издања, сада је већ мало проблематично. Сваки дан инсталирате 26 нових драјвера, иду алфе, бете, тестне верзије, пуца систем ... ја сам се одавно скинуо са инсајдерисања и сада само повремено стигне дефендер апдејт и ређе неки кумулативни. Овако ће они који још не користе 10 да помисле да се драјвери реинсталирају дневно и да сваки дан мора да се решавају чудни проблеми а иначе без тога све ради нормално ... бар онолико колико то ја пробам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari