I u windowsu sam sad, radi sa "basic display driver", nije mi jasno kako ce mi Linux dati odgovore jel hardver![]()
Lepo, u linuxu će raditi normalno (u full rezoluciji koja god da je kod tebe).sad bar mogu da radim nesto u ovoj 1024 rezoluciji.
Mislio sam da je ovo opšte poznato:
Ali ok, izvinjenje s moje strane.![]()
Upravo tako. U pitanju je samo hladan lem koji se pod toplotom ponovo "reflow"-uje, odnosno zalemi ponovo.Dakle vi hocete da mi kazete da pecenjem graficke u rerni odjednom Windows moze da je prepozna kad krenem da instaliram Radeon drajvere.
Moze ako imas intergrisanu zvucnu na ploci i npr pci zvucnu..Imam jedno pitanje za drustvo koje koristi win10Je li neko probao, da li zna ili zna nekoga ko zna koga da je probao da pusti dva razlicita izvora zvuka na dva uredjaja? Tipa, da mi u filmu ide zvuk na slusalice a na zvucnike da ide, lupam, nesto sa tjuba.
Kod integrisanih karti na lapu koristi se mala mlaznica na duvaljci.A je li neko ima iskustva sa duvaljkom na laptopu grafičke koja je zalemljena na ploču?
Moze sa Virtual DJ da se izmiksuje, kao da imas virtualnu zvucnu kartu.Imam jedno pitanje za drustvo koje koristi win10Je li neko probao, da li zna ili zna nekoga ko zna koga da je probao da pusti dva razlicita izvora zvuka na dva uredjaja? Tipa, da mi u filmu ide zvuk na slusalice a na zvucnike da ide, lupam, nesto sa tjuba.
Šta je i čemu tačno služi ta duvaljka o kojoj toliko pričate?
Tako što upališ FullScreen? Da mu nisi zabranio da ide u FullScreen?
Odlično, aktivacija ostala, sve radi ok.Kako je prosao prelazak na 64-bit?
Gde je problem? pa to je ono sto si zeleo...Pored toga sam isključio i sve fancy opcije/visual effects, prebacio teme da bude osnovna, contrast..dakle..odradio sam lite tweaking...
Sinoć sam pokušavao..da se izlogujem i ponovo ulogujem,ali bez efekta.To kad ne uđe u normalan desktop ne znam kakav je bag, crn ekran i kursor miša pomeraš, dešavalo se i kod mene. Ctrl+alt+delete /sign out dobiješ sign in screen, klikneš i sve radi normalno. Isto tako ako otkaže start meni i search, a radi task manager, run new task/ shutdown /L /f - izloguje se, i sign in, posle radi sve normalno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari