Zestoko sam razocaran na nacin kako Windows 10 radu update!
Kad su najavili update sistema kao SERVICE!!! ja sam ocekivao da ce updati biti incremental! da ce proces biti maximalno optimizovan, ALI BILL GATES je bio CAR
Ove majmuncine u Microsoftu nisu NORMALNE!
Generalno ocekuju da svakih par dana resetujes komp usled nekog retardiranog update-a! Aj ok TRPIM!
Sad kad je dosao taj big update koji ce verujem ici na svakih par meseci, on skida 3+ GB i radi CELU REINSTALACIJU sistema sa cuvanjem podataka!!!!!! preko sat vremena cekanja , 3x restarta!!! 30GB djubreta na HDD vise u obliku old files, windows.old!?!?
Ok disk clean ocisti manulano ali microsofte TI SI POSANDRCAO!
GASIM DJUBRE OD UPDATE od danas i svim svojim korisnicima isto preporucujem, sistem treba mene da slizi a ne ja njega!, da nemogu da radim 1-2 vremena zbog nekih retarda u micorosoftu
Jel si cekao sat vremena na SSD-u ili hard disku?
Hocete da kazete da je ovaj th2 update kao instaliranje novog sistema?
probao ja OEM kljuc,prolazi.
Moze i od daz kluceve da iskoristisod win7? neki od poznatih ASUS, HP itd?
Moze i od daz kluceve da iskoristis![]()
Samo da vidim da li sam dobro razumeo...Pošto ja na mom Windows 10 home još nemam update, mogu sa ovim MCT da regularno uradim update ?Bez brige izasao je Media Creation tool za 10586 , kad hocete mozete upgrade https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
zeljko:
asus kljuc.na osnovu kojeg je npr na MSDN-u odbijao da mi udeli da skinem vraziji win7 starter jer je OEM.sve regularno proslo sa TH2,prihvatio tokom instalacije,digital entitlement,ProduKey nalazi sasvim drugi kljuc koji kapiram da je MS generisao.
A recimo sestra ima netbook koji dolazi uz win 7 starter oem, kako ja tu legalica da stavim w10 a trenutno ima krekovani 8.1??
A mogu li taj kljuc da iskoristim npr za sebe na desktopu ako npr menjam plocu? Mislim na taj oem kljuc od startera w7..
Ne ako je vec kljuc registorvan kod njih na serveru. A sigurno da jeste vezan za taj lap top i njegovu maticnu jer kada je prvi put ukljucen on je instaliroa taj win i prilikom prvog izlaska na net taj kljuc je registrovan. No probaj nista te ne kosta mada mrka kapa od svega toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari