Ima na stotine tema na netu, nađi neku koja ti se sviđa.... šta je sve ovo belo, kao u lekarskoj ordinaciji.
Jesili namestio Disk sleep na NEVER ?@havijer nadji i skini lepo ti novi iso ili esd pa napravi iso i odradi upgrade isto ti dodje samo sto ne cekas nista, da ti se pojavi samo
imam problem sa ovim poslednjim insider buildom, kada pretisnem start treba mu mnogo znaci uopste nije instant i pocinje da se cuje hard kako se okrece i onda ucitava i to zna da potraje i po 30ak sek a mozda i jace..
onda radi i posle nekog vremena opet isti slucaj, zna li neko sta da radim?
Opada interesovanje za Windows 10
http://rs.n1info.com/a105792/Sci-Tech/Opada-interesovanje-za-Windows-10.html
To bi bilo to što se zastupljenosti w10 tiče. Možda još koji procenat na gore i kraj.
Jedino ako MS bankrotira. Razlog zbog čega im se žuri je da se otarase bede od suporta za 7micu i tako smanje troškove. Voleo, hteo ili ne, 10ka je tu za sledećih 10ak godina a sam system i kernel sigurno neće menjati za dugo vreme kako god da se windowsi zovu. Nikave zlurade izjave to promeniti neće.Opada interesovanje za Windows 10
http://rs.n1info.com/a105792/Sci-Tech/Opada-interesovanje-za-Windows-10.html
To bi bilo to što se zastupljenosti w10 tiče. Možda još koji procenat na gore i kraj.
Ima na stotine tema na netu, nađi neku koja ti se sviđa.
Kakvo opadanje,ovo im je najbolji start. Windows 10 uređaji se tek puštaju u prodaju. Doguraće do kraja godine do 200 miliona.
Velike korporacije sigurno neće preci u prvih 6 meseci i više .
Njima je plan da u 3 godine imaju 1 billion korisnika na svim uređajima i to lagano ostvaruju i ranije.
Bilion ljudi ? Mislim da na svetu ne živi ni jedan procenat od toga.
Ne ima 7 billion people Ili 7 milijarde na našem ako ti je lakše.
LOL, bilion (1 000 000 000 000) cak i da je gustina naseljenosti u celom svetu poput one u Indiji, Kini... Nebi toliko bilo ljudi.
A poprilicno sam suguran da na Zemlji nema cak toliko ni el uredjaja ;-)
Napisao sam 1 billion ( one billion-reči Ms-a) 1 billion u eng predstavlja milijardu u našem jeziku .
Ne predstavlja, osim ako koristis Amerikance i njihov jezik/sleng kao standard za engleski jezik. Mozes da pogledas i u Oksfordskom recniku.
Koliko onda ima stanovnika na svetu po eng ?
Ako gledas strogo Engleski jezik koji nije pod uticajem Severne Amerike, predstavlja se sa 7 milliard of people. Billion je, kao sto rekoh, isto kao i nas bilion. Osim ako mislis da je Srbija i ovaj region mozda izmislio termin milijarde? U svakom slucaju, ti ces svejedno to da googlas i da copy/pastujes onaj headline sto su ljudi iz Kalifornije stavili, tako da nema smisla raspravci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari