Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Ali fora je što je ovaj hard dve godine star i što se maltene ne koristi, jeste li sigurni da je 100% to problem?

Moraćeš da vidiš S.M.A.R.T. parametre za svaki slučaj.

Kako rešiti ovo, ubacim disk sa windows 10 i isto izađe.
4c6a0dd9d84d9328e0293453ae1d327f.jpg

Proveri ovde http://www.hdsentinel.com/

Kakav crni disk, ili je lose vreme u biosu ili koristi preview build koji je istekao.
info za jedan deo buildova
GxWS1.jpg

Disk je 100%. Smart je sve ok. Podigao sam novi sistem i sve je ok.

Insider sam od 9.5.2015. međutim nema mi update iako mi je trenutna verzija 10240 ? Šta može da bude problem, ulogovan sam i stavljeno je na fast

@havijer nadji i skini lepo ti novi iso ili esd pa napravi iso i odradi upgrade isto ti dodje samo sto ne cekas nista, da ti se pojavi samo

imam problem sa ovim poslednjim insider buildom, kada pretisnem start treba mu mnogo znaci uopste nije instant i pocinje da se cuje hard kako se okrece i onda ucitava i to zna da potraje i po 30ak sek a mozda i jace..
onda radi i posle nekog vremena opet isti slucaj, zna li neko sta da radim?

Poslednja izmena:
@havijer nadji i skini lepo ti novi iso ili esd pa napravi iso i odradi upgrade isto ti dodje samo sto ne cekas nista, da ti se pojavi samo

imam problem sa ovim poslednjim insider buildom, kada pretisnem start treba mu mnogo znaci uopste nije instant i pocinje da se cuje hard kako se okrece i onda ucitava i to zna da potraje i po 30ak sek a mozda i jace..
onda radi i posle nekog vremena opet isti slucaj, zna li neko sta da radim?
Jesili namestio Disk sleep na NEVER ?

De nadje sa N1 da delis vesti :-D neka bude kako bude,promenice se oni ako ne postignu zeljene rezultate, ja se nadam da imaju backup plan za desktop.

Poslednja izmena:
Kakvo opadanje,ovo im je najbolji start. Windows 10 uređaji se tek puštaju u prodaju. Doguraće do kraja godine do 200 miliona.

Velike korporacije sigurno neće preci u prvih 6 meseci i više .
Njima je plan da u 3 godine imaju 1 billion korisnika na svim uređajima i to lagano ostvaruju i ranije.

Poslednja izmena:
Opada interesovanje za Windows 10

http://rs.n1info.com/a105792/Sci-Tech/Opada-interesovanje-za-Windows-10.html

To bi bilo to što se zastupljenosti w10 tiče. Možda još koji procenat na gore i kraj.
Jedino ako MS bankrotira. Razlog zbog čega im se žuri je da se otarase bede od suporta za 7micu i tako smanje troškove. Voleo, hteo ili ne, 10ka je tu za sledećih 10ak godina a sam system i kernel sigurno neće menjati za dugo vreme kako god da se windowsi zovu. Nikave zlurade izjave to promeniti neće.

Kakvo opadanje,ovo im je najbolji start. Windows 10 uređaji se tek puštaju u prodaju. Doguraće do kraja godine do 200 miliona.

Velike korporacije sigurno neće preci u prvih 6 meseci i više .
Njima je plan da u 3 godine imaju 1 billion korisnika na svim uređajima i to lagano ostvaruju i ranije.

Bilion ljudi ? Mislim da na svetu ne živi ni jedan procenat od toga.

LOL, bilion (1 000 000 000 000) cak i da je gustina naseljenosti u celom svetu poput one u Indiji, Kini... Nebi toliko bilo ljudi.
A poprilicno sam suguran da na Zemlji nema cak toliko ni el uredjaja ;-)

LOL, bilion (1 000 000 000 000) cak i da je gustina naseljenosti u celom svetu poput one u Indiji, Kini... Nebi toliko bilo ljudi.
A poprilicno sam suguran da na Zemlji nema cak toliko ni el uredjaja ;-)

Napisao sam 1 billion ( one billion-reči Ms-a) 1 billion u eng predstavlja milijardu u našem jeziku .

Milijarda i Bilion to su velike razlike, i ne treba prenositi sve bukvalno, neko ce pomisliti da je stvarno tako.

Cak i ta fantazija oko milijardu uredjaja je pomalo smesna ali navikli smo na takve izjave, realnost je drugacija.
Ko zeli neka veruje, niko mu ne brani.

Koliko onda ima stanovnika na svetu po eng ?

Ako gledas strogo Engleski jezik koji nije pod uticajem Severne Amerike, predstavlja se sa 7 milliard of people. Billion je, kao sto rekoh, isto kao i nas bilion. Osim ako mislis da je Srbija i ovaj region mozda izmislio termin milijarde? U svakom slucaju, ti ces svejedno to da googlas i da copy/pastujes onaj headline sto su ljudi iz Kalifornije stavili, tako da nema smisla raspravci.

Amerikance ne kazu miljardu nego bilion sta ne je jasno neznam

Ako gledas strogo Engleski jezik koji nije pod uticajem Severne Amerike, predstavlja se sa 7 milliard of people. Billion je, kao sto rekoh, isto kao i nas bilion. Osim ako mislis da je Srbija i ovaj region mozda izmislio termin milijarde? U svakom slucaju, ti ces svejedno to da googlas i da copy/pastujes onaj headline sto su ljudi iz Kalifornije stavili, tako da nema smisla raspravci.

Trebao sam da stavim pod navodnike ovo "1 billion" to su njihove reči. Totalno nebitno za ovu temu . Baš zbog toga nisam napisao 1 bilion nego billion . Ali eto ima ovih što jure po forumu i izvlače iz konteksta nešto nebitno za temu.

@Ve®sus Imaš na onom linku, iznad tvog odgovora, koji sam postavio lepo objašnjeno. Milion miliona = bilion = milijarda.

Nazad
Vrh Dno