Ako windows 10 kaže da je aktiviran to je to, aktivacija se vezala za tvoj hardware id i trajna je na tvojoj mašini.Kolege,sa windows_a 7 Ultimate(Daz Loader) sam odradio upgrade na win10...
Zanima me koliko ce Windows 10 biti aktiviran ? Godinu,dve..?
Mreže, možda se pogodilo da je prebukirana. Drajvera i podešavanja za mrežnu...u cemu je problem, kako da dobijem normalan odziv???
Mreže, možda se pogodilo da je prebukirana. Drajvera i podešavanja za mrežnu...
WoT na Windows 10 radi bez problema provereno.
Desava li se jos kome da mu pucaju drajveri za zvuk? Ranije mi se par puta desilo, ali sve cesce otkako sam instalirao poslednji drajver. Najcesce je usred igre, ali desi se i na youtube.
Ukratko, ako imaš dobre drajvere i nemaš neke egzotične komponente, radiće sve kako treba. Ako se dvoumiš između 8/8.1 i 10ke onda bolje pravo na 10ku. Ne brini za servise, kao i u 8mici (a možda i više) veliki broj servisa je na "On demand" i na "Manual" i bilo koji dobar kompjuter može da ih proguta bez ikakvog problema.Zdravo svima, ima dosta pitanja, odgovora i komentara u ovoj temi da bih mogao sve da ih pročitam.
Ukratko, da li je Win10 Home (ili Pro), onakav kakav je danas -- stabilan, smooth, bez problema, rušenja i slično (vidim da se žalite na puno sitnih i manje sitnih stvari)? Takva je moja Sedmica. Radi kao sat i nikada ne pada.
Da li je 10 dovoljno zreo? Mora li mu se staviti onaj Service paket 5 koji je skoro izašao?
Instaliram novi desktop i mislio sam odmah da krenem sa desetkom. Mislim da bih se odlučio za Home version iako postoji problem sa nemogućnošću isključivanja ažuriranja za koji sam ipak video da može da se prevaziđe uz trikove koji su opisani na netu (da ne opterećujem komp Pro funkcijama/servisima za kojima nemam potrebe). Hvala!![]()
Zdravo svima, ima dosta pitanja, odgovora i komentara u ovoj temi da bih mogao sve da ih pročitam.
Ukratko, da li je Win10 Home (ili Pro), onakav kakav je danas -- stabilan, smooth, bez problema, rušenja i slično (vidim da se žalite na puno sitnih i manje sitnih stvari)? Takva je moja Sedmica. Radi kao sat i nikada ne pada.
Da li je 10 dovoljno zreo? Mora li mu se staviti onaj Service paket 5 koji je skoro izašao?
Instaliram novi desktop i mislio sam odmah da krenem sa desetkom. Mislim da bih se odlučio za Home version iako postoji problem sa nemogućnošću isključivanja ažuriranja za koji sam ipak video da može da se prevaziđe uz trikove koji su opisani na netu (da ne opterećujem komp Pro funkcijama/servisima za kojima nemam potrebe). Hvala!![]()
Jeste zreo u smislu da se ne ruši, ne zabada, imaćeš možda neke manje kikseve. Meni se od 29. Jula nije nijednom srušio, osim kad sam preterao OC.Zdravo svima, ima dosta pitanja, odgovora i komentara u ovoj temi da bih mogao sve da ih pročitam.
Skini čoveče Windows 10 i instaliraj ga direktno, već je aktiviran, ako je isti računar.Ljudi,kada sam radio upgrade sa win7 na win10 na laptopu,momentalno je sam skinuo apdejte za win10.
Sinoc sam instalirao nov win7(daz loader) na jednom racunaru,rezervisao win10 i jedno sto puta proveravao apdejte i restartovao masinu,ali nista...
Ne bih da skidam MediaCreationTool,mislio sam preko apdjeta....
Kako to da poteram da ubrza stvari ?
Pogledajte prilog 180481
Vec 2-3 dana Store ne azurira aplikacije, sta moze da bude problem? :/ 10547 je build..
Mom sinu se ne dopada 10-ka,kako da se vrati na Windows 7?
Windows 7 Home Premium 32Bit:
SHA1 Hash value: 6071B4553FCF0EA53D589A846B5AE76743DD68FC
Windows 7 Home Premium 64Bit:
SHA1 Hash value: 6C9058389C1E2E5122B7C933275F963EDF1C07B9
Najbolje sve ponovo, da ne bude windows 10 smeća na HDD, koje nije vredno HDD-a i slično.
Potraži uz pomoć SHA1:
Kod:Windows 7 Home Premium 32Bit: SHA1 Hash value: 6071B4553FCF0EA53D589A846B5AE76743DD68FC Windows 7 Home Premium 64Bit: SHA1 Hash value: 6C9058389C1E2E5122B7C933275F963EDF1C07B9
Ne treba ti jače od Home Premium-a. Ako pak želiš nešto "jače" od Home Premium-a, kad napraviš flešku pomoću rufus-a, samo sa nje izbriši EI.CFG fajl i dobićeš ostale verzije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari