Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Insider su dobili build 10240 mesec dana na testiranje sada se vraca sve jovo nanovo , malo je glupo al ajde videcu veceras da instaliram ili sutra 10525.

Insider su dobili build 10240 mesec dana na testiranje sada se vraca sve jovo nanovo , malo je glupo al ajde videcu veceras da instaliram ili sutra 10525.
O ćemuli ti to pričaš, ovo je samo još jedan build, isti kao 15ak pre toga, biće ih još puno. Saga se nastavlja. Sada samo da napravim ISO od ovo ESD-a pa da arhiviram sa ostalima.

Poslednja izmena od urednika:

Pa to je windows kao servis.Najbolje je da se ovo testira u virtuelnom okruzenju,jer drukcije nema vajde.Aplikacije ce ponovo poceti da pucaju.
Chrome je vec pukao ili je neka zavrzlama iz Microsofta.
go.redirectingat.com.png

Imo sam dobru volju da instaliram ovaj update ali posto nece da mi daju opet sam iskljucio sve opcije u privatnostima i iskljucio da budem insider. Dosta je bilo experimentisanja, mogu da ubacim update preko iso fajla ali mi mrsko.

Totalno sam zbunjen.Te insider build te cumulativni,a bre vise.Uvale li mi nekako da budem insider ima da ih,smislicu vec nesto sta...

I kod mene dva ali naravno ni jedan nije ispravio to da Cortana tvrdi da sam u ulici Nikole Pasica u Velikoj Plani!

Ali zato lupeta za medalju!I lici na Dragicu Nikolic samo da je zuta!:Dice_screenshot_20150819-001540.png

Pa ako si prešao sa Insider Preview na RTM build onda ćeš ostati insider ako hoćeš free OS, s tim da ćeš dobijati beta apdejte/apgrejde. To je jedini način da oni koji nemaju legalni put apgrejda na Win 10, imaju free legalan OS.

Odradio svezu instalaciju Windows 10 build 10525 Pro i obrisao particiju C: , koristio instalacioni kljuc od verzije 10240 prihvatio ga je ali windows nije bio aktiviran , morala je da padne divlja aktivacija , ne znam sto nije hteo da se aktivira , mozda zato sto koristim local account?

Ili da sacekas dan-dva, ako je guzva na serverima!?
Btw sinoc vidim na kinguinu win 8.1 pro oem za 18€, mislim da je to najjeftinija varijanta za prelaz na legalni win 10 pro.

Poslednja izmena:
Gledam ovaj build 10525 i koliko vidim ne moze da se menja posebno boja title bara, da recimo ona bude jedne boje a npr start menu i action centar druge boje. Ili pak da ona ostane bele kao i do sada a da start meni, task bar i action centar moze se menja kao i do sada?

Čekajte, jel' može neko da mi kaže šta je build 10525? Nisam u insider programu, sa legalne Win7 pro sam vršio upgrade na Win 10 pro i posle cleen instalciju zbog bug-ova. Sada imam build 10240 to je valjda finalna verzija, šta sada znači 10525 jel' to dobijaju svi ili ne?

Mozes da se prijavis kao "Insider" u Settings u Windowsu 10, tj. dobijaces ove buildove dok su u "probnoj" verziji da testiras pre nego sto bude spremno za ostatak korisnika. Svako moze da se prijavi.

Znači nije obavezno, onda neću ništa da diram.

Samo insajderi ;-)

Ja sam local account i koristim Windows 10 10525 , moze ko hoce da ga koristi mada je preporucen za insidere to stoji , fin build stabilan je kao 10240 iako vazi do 16 jula 2016 , Chrome 64bit kresuje a 32bit ne , uklonjen je logo Windows 10 posto je preview , nisam primetio bugove , ne znam sta se planira za ovaj build , uglavnom su korisnici neutralni i ne znaju sta znaci microsoftu ovaj build , da li ce insideri dobiti rtm ili nastavljaju sa preview buildima...

Aj neko da mi objasni ovo sa zuto sta je sta je ovo jel mene neko *****ava vec ga primetim vise puta dva puta sam obrisao ovo opet se jave, drugo sto je misteriozno na mojoj partici D pojavio se folder sa mojim imenom koji je prazan a ja nisam ni ga napravio obelezan je sa crvenim kvadratom ????

30v0pvo.jpg

Aj neko da mi objasni ovo sa zuto sta je sta je ovo jel mene neko *****ava vec ga primetim vise puta dva puta sam obrisao ovo opet se jave, drugo sto je misteriozno na mojoj partici D pojavio se folder sa mojim imenom koji je prazan a ja nisam ni ga napravio obelezan je sa crvenim kvadratom ????

30v0pvo.jpg
Nemam pojma,i meni se jedan takav fajl pojavio nakon sto sam obrisao neki program za screen record juce i obrisao sam ga i nema nista posle toga.

Nemam pojma,i meni se jedan takav fajl pojavio nakon sto sam obrisao neki program za screen record juce i obrisao sam ga i nema nista posle toga.
Ja nisam nimad koristio skreen danas je ukl kompjuter u 12 sati i nije ni izgaseni nista nisam brisao ni instalirao ove fajlove se sada pojavile i folder

Nazad
Vrh Dno