O ćemuli ti to pričaš, ovo je samo još jedan build, isti kao 15ak pre toga, biće ih još puno. Saga se nastavlja. Sada samo da napravim ISO od ovo ESD-a pa da arhiviram sa ostalima.Insider su dobili build 10240 mesec dana na testiranje sada se vraca sve jovo nanovo , malo je glupo al ajde videcu veceras da instaliram ili sutra 10525.
Insider su dobili build 10240 mesec dana na testiranje sada se vraca sve jovo nanovo , malo je glupo al ajde videcu veceras da instaliram ili sutra 10525.
Pa to je windows kao servis.Najbolje je da se ovo testira u virtuelnom okruzenju,jer drukcije nema vajde.Aplikacije ce ponovo poceti da pucaju.
Chrome je vec pukao ili je neka zavrzlama iz Microsofta.
Pogledajte prilog 177335
Jel ti pukao Chrome na 10240 ili 10525?
Nije sigurno da opet nece da rovari po hddNe znam da li je neko stavio, ali evo prostog portabilnog alata za "anti-špijunažu" desetke.
www.oo-software.com/en/shutup10
Odakle sad kumulativni?Pogledajte prilog 177337
Kako si uspeo da postavis tu dark temu?
btw, instalirao danas desetku preko sedmice, za sad sve radi kako treba sem jednom kad nije hteo start da mi otvori ali je proradilo posle minut-dva, svidja mi se novi sistem, sad jos malo cackanja I pada clean install![]()
Samo insajderi ;-)
Nemam pojma,i meni se jedan takav fajl pojavio nakon sto sam obrisao neki program za screen record juce i obrisao sam ga i nema nista posle toga.Aj neko da mi objasni ovo sa zuto sta je sta je ovo jel mene neko *****ava vec ga primetim vise puta dva puta sam obrisao ovo opet se jave, drugo sto je misteriozno na mojoj partici D pojavio se folder sa mojim imenom koji je prazan a ja nisam ni ga napravio obelezan je sa crvenim kvadratom ????
![]()
Ja nisam nimad koristio skreen danas je ukl kompjuter u 12 sati i nije ni izgaseni nista nisam brisao ni instalirao ove fajlove se sada pojavile i folderNemam pojma,i meni se jedan takav fajl pojavio nakon sto sam obrisao neki program za screen record juce i obrisao sam ga i nema nista posle toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari