BeastMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.03.2002
- Poena
- 650
Gde proveravas to, daj link da vidim o cemu je rec?
Na MS account-u https://account.microsoft.com/?lang=en-US
A u lokalu na Settigns --> System pa About u dnu.
Gde proveravas to, daj link da vidim o cemu je rec?
Kad neko malopre pomenu update,ja sam cim sam upgrade sa win 7 na win 10 dobio 3 update-a i nakon toga samo update za windows defender,nema ni tog kumulativnog ni ni jednog posle.Sta mi je ciniti?
=
Imas na 633 strani @vuk.ns je kacio...=
Jedno glupo pitanje mozdaKako da namestim da mi prozori koji su inace sivo beli ilil kako vec budu ovako crni kao kod tebe? Menjao sam neke boje ali mi menja samo startnu liniju i start sve drugo je isto kao pre?
Пре 3-4 дана ми се звук на лаптопу изгубио (иначе све делује као да ради, они VU метри или како би се то звало показују да свира али нема звука) па је реинсталација драјвера помогла. Малопре се поновило а ако се деси и трећи пут, биће враћања на неке друге Пенџере.
Koliko vidim imaš Realtek zvučnu,izgleda da je taj problem izazvan lošim drajverima,vidim da ima problema sa tim zvukom,ali se zvuk uvek vrati nakon stavljanja u sleep mode i ponovnim pokretanjem,a koliko znam nema nekih novih drajvera za Realtek sem ovih koji su došli uz Windows 10
Kako nema? Postoji verzija R79 na zvaničnom sajtu (6.0.1.7541): http://www.realtek.com.tw/downloads/
WU instalira verziju 6.0.1.7535, koliko se sećam.
Nisam obraćao pažnju,mislio sam da su ovi na Windows-u najnoviji...
Nisu. Instaliraj te sa Realtek-ovog sajta.![]()
Nisam imao do sada problema sa zvukom,ali ću instalirati ove novije,da ne dođe do nekih problema,pošto su kod mene učestali..Od predstavljanja desetke je ne moguće ispratiti situaciju sa najnovijim driver-ima,ako se MS "usudio" da ih sam apdejtuje kroz WU,neka ih apdejtuje na poslednje verzije,a ne ovako.
Očito im nisu ažurni svi drajveri. Slobodno skidaj drajver sa sajta proizvođača komponente.
mrtavker nemas office 2013 da vidis sta je gomila updatea...bar jedno 20kom +!! I mene interesuje kako se menja taj gornji bar gde su minimize, resize i quit?!
mrtavker nemas office 2013 da vidis sta je gomila updatea...bar jedno 20kom +!! I mene interesuje kako se menja taj gornji bar gde su minimize, resize i quit?!
Brdo apdejta pogotovo za Office 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari