Navodno 10-og, mozda za one koji su tek instalirali?
A mi smo vec dobili od 29-og do danas?
Koliko sam ja razumeo nove zakrpe, e sad da li ce sadrzati i ostale update?Pa ne kontam? Je li to pakovanje svih updatea do sad ili skupina novih zakrpa?
Nisam probao, pitam da li uopste postoji, trazio sam malo na google sta i kako ali nisam nasao, moza pogresno zadajem upit. Sto bi trazio da neko to radi za mene, sad znam da ima
pa cu valjda naci kako. Hocu da vidim kako izgleda, znam da gro ljudi mrzi lokalizovane verzije ali ako se neko potrudi da lokalizuje zasto to da ne vidim
i probam.
Jesam ja, upgrade Windows 7 Ultimate ---> Windows 10 Pro (predhodno je windows 7 bio clean install), kao i direktno clean install samog Windows 10 Pro, Bench test naravno na istom računaru baš potpuno bez ikakve razlike...Da li je neko radio upredni Bench test, upgrade Win 10 i clean install, ima li razlike u brzini, radu?
Otkljucavanje crne teme na Windows 10:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema opcija Personalize pod stavkom Lokal Machine , aCurrent User ima ,ali opet nema AppsuseLightTheme ni pod jednim poljem,jel mogu da dobijem vise informacije za ovu dark theme??
pozz
clean install windows 10 je najbolje ,kad vec menjas SSD...upgrade uvek mozes ako imas Microsoft account
Dokle bre više? Da li su toliko nesposobni ovi iz Nvidije da ne mogu da naprave kršten drajver za Win 10? Puca i dalje kao lud dok se koristi Viber za Desktop PC, samo Viber pukne kad pukne OpenGL drajver.
Kako da bilo ko napravi drajver ili program kada je Windows 10 (ako i svi prethodni windowsi) još uvek u "shit fazi" pre prvog servis paka, kada windows OS postaje upotrebljiv
700 mb apdejta danas a ni trunka informacije šta su popravili u Win10 (shit fazi)
Kako da bilo ko napravi drajver ili program kada je Windows 10 (ako i svi prethodni windowsi) još uvek u "shit fazi" pre prvog servis paka, kada windows OS postaje upotrebljiv
700 mb apdejta danas a ni trunka informacije šta su popravili u Win10 (shit fazi)
Meni se to cesto desava dok radim u photoshopu ili illustratoruDokle bre više? Da li su toliko nesposobni ovi iz Nvidije da ne mogu da naprave kršten drajver za Win 10? Puca i dalje kao lud dok se koristi Viber za Desktop PC, samo Viber pukne kad pukne OpenGL drajver.
Ni sa jednom drugom aplikacijom/igricom nemam problem.
Da li iko proba aplikacije i drajvere pre nego što ih pusti?!
Meni se to cesto desava dok radim u photoshopu ili illustratoru
SP je povucen jer pravi probleme.Microsoft rolled out the first Windows 10 cumulative update a few hours ago, fixing a number of undisclosed bugs and issues in the operating system, but it turns out that this update fails to install on a number of PCs that get it via Windows Update.
http://news.softpedia.com/news/wind...-to-install-stuck-in-reboot-loop-488638.shtml
SP je povucen jer pravi probleme.
KB3081424? povukli ga ili ne on radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari