Ne moraš da radiš novu instalaciju, postojeći install se može prebaciti na UEFI, i procedura nije nešto preterano teška.Ajde i ja da pitam
Odradio apgrejd sa originalne osmice, to je baš traljavo radilo odlučim se na clean install, sa MS MCT napravim butabilni fleš ali ga UEFi nije prepoznao te sam porao da prebacim na Legacy, formatirao HDD, sve završio ali sad imam solidno vreme butovanja od cca 2min i nervira me. Ako vratim UEFI, ispiše "no boot device", pretpostavljam zato što particija nije GPT.
Ono što me konkretno interesuje je, pošto očigledno moram da odradim novu instalaciju, da li mogu da napravim system image i vratim sve u sadašnje stanje nakon čiste instalacije ili ima neka druga fora sa backup & restore opcijom u podešavanjima da se što manje zahebavam ponovo?
Da li neko ima problem sa spartan browser-om ,koči skrolovanje učitava dugo stranice.
Sa učitavanjem ne, ali skrolovanje ume da zapne, npr. na ovoj stranici: http://www.phonearena.com/ ...
Desava se jer ne startuje odmah po paljenju 360 total i zato izbacuje to. Isto je i kod mene.Jel se pojavljuje jos nekom ova greska, tj. kao neko upozorenje (imam 360 total security antivirus)? Antivirus je skroz azuriran.
Pogledajte prilog 176484
Evo sada sam posetio phonearena i radi ok,mozda malo uspori kada se ide dole ,pa zakoci i proradi,ne ucita celu stranicu odmah izgleda. Inace sajt ocajan ,skrolujem pola sata do dna
Код мене се често појави грешка да није укључен антивирус или антишпијун али је вероватно мало лоша синхронизација. Све то без додатног антивируса, укључен је дефендер.Jel se pojavljuje jos nekom ova greska, tj. kao neko upozorenje (imam 360 total security antivirus)? Antivirus je skroz azuriran.
Osim ove zezancije oko pinovanja u start meniju.Kasperski 2016 radi odlicno
Kod mene je dx 12 iako grafička ne podržava dx12:Da li neko zna zasto na mom Win 10.0.240.16393 kad ukljucim dx dijalog pise da je 11,2 verzija a treba 12? Masina iz potpisa. Da li prikazuje ono sto je hardverski podrzano od strane graficke kartice ili ne?
Ne moraš da radiš novu instalaciju, postojeći install se može prebaciti na UEFI, i procedura nije nešto preterano teška.
Ja kao guglao nešto al' nisam našao jednostavno rešenje koje ne podrazumeva gpt formatiranje hdd-a, šta propuštam?
Da li neko zna zasto na mom Win 10.0.240.16393 kad ukljucim dx dijalog pise da je 11,2 verzija a treba 12? Masina iz potpisa. Da li prikazuje ono sto je hardverski podrzano od strane graficke kartice ili ne?
Moras prvo upgrade pa onda clean install ako zelis...Vjerovatno je neko pisao, ali ima puno poruka a ne mogu sve da čitam na tel- LM, pošto kažete da je mnogo bolja čista instalacija nego upgrade (logično) kako da odradim to a da mi win 10 bude aktiviran? Imam 7 legalni i u pitanju je asus ux303ln (nešto se gasi u biosu?).
Pogledaj na ovom linku deo Conversion to UEFI. Provereno radi. Umesto WinPE diska koristi recovery disk koji možeš napraviti iz Windowsa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari