Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Taj kluc vazi samo za windows 8.1, nemozes da ga upotrebis isti na windows 10 ali mozes da napravis upgrade samo

Nisam na to mislio. Uradjen je upgrade sa 8.1 na 10 pa tek onda clean install. Naravno sve sa online nalogom.

Moze pomoc :D
Danas sam hteo da pustim svadbu moje sestre :) I nk filmove koje sam skinuo jos od kad sam imao windows 7, ali ni jedan nece da se pusti.. Na W7 je sve htelo, sad nece, a imam I VLC player I Gom i jos dva, tri I nece ni jedan da otvori, samo prikazuje datoteku VOB file..:)

Da li treba iskljuciti insajder mod ako to moze jer stalno izlazi poruka da nesto ima a kad odem i pogledam trazi restart.
Defender me smara sa potrncijalno opsnim programom a kad hocu da vidim koji je to nema nigde nista.

Jel ima neki razlog zasto mi ne dozvoljava instalaciju na drugu particiju osim na C? Probao sam drajvere za graficku samo doduse, mozda je zbog toga, nisam stigao jos nesto isprobam. Ali jel se desavalo to uopste nekom?

Nije isto OEM kljucevi cure pa se nemogu disablovat jer bi se time i OEM masine disablovale a te ljude Micorosft nemoze kontaktirat da im da nove kljuceve....
Opet ti :)
Nije ovo oem ključ već retail...
Sve je identično kao da si kupio Windows 10 u kutiji, samo što je ovde sve online.

Skine se iso fajl, Microsoft generiše samo tvoj ključ i to je to ;)

A može da se naruči i fizička kopija win 10, ali to košta...

Bilo koji ključ kada procuri biće na crnoj listi pa makar bio kupljen na trafici u Redmondu :)

Inače Windows 10 je zadnji koji će imati fizičku kopiju, sledeći ne stiže u kutiji!

Poslednja izmena:
Jel ima neki razlog zasto mi ne dozvoljava instalaciju na drugu particiju osim na C? Probao sam drajvere za graficku samo doduse, mozda je zbog toga, nisam stigao jos nesto isprobam. Ali jel se desavalo to uopste nekom?
Graficke drajvere na neku drugu particiju koja nije sistemska?
Nece ici...ostalo moze bez problema.

Rehoh li ti ja. Možeš i na još da ih staviš. Ja sam to provalio još na 7-ici. Ne znam koji je maximum, ali mislim da je neograničeno. Nisam siguran pa zato ne dajem nikom .
Nisam ispratio pricu, pa se izvinjavam ako nesto lupim, ali broj aktivacija jeste ogranicen, i nece dati da se kljuc koristi nakon desetak aktivacija otprilike. Moze jedino uz poziv call centru (gde ce vas prebaciti na Hrvatsku ili Bosnu, nikad nisam skapirao)

Inace, meni jedan VM sa W8 sa MSDN-a nece da se upgraduje. Samo javlja "Installation failed", u fazonu ovoga sto je Bachi postavio i to je to :)

Nisam ispratio pricu, pa se izvinjavam ako nesto lupim, ali broj aktivacija jeste ogranicen, i nece dati da se kljuc koristi nakon desetak aktivacija otprilike. Moze jedino uz poziv call centru (gde ce vas prebaciti na Hrvatsku ili Bosnu, nikad nisam skapirao)

Pa dobro moguće da posle 10-e aktivacije ne daju više što je i ok ...
Win 7 sigurno je bilo 5-6 instalacija i svaka regularna i legalna ;)

Opet ti :)
Nije ovo oem ključ već retail...
Sve je identično kao da si kupio Windows 10 u kutiji, samo što je ovde sve online.

Skine se iso fajl, Microsoft generiše samo tvoj ključ i to je to ;)

A može da se naruči i fizička kopija win 10, ali to košta...

Bilo koji ključ kada procuri biće na crnoj listi pa makar bio kupljen na trafici u Redmondu :)

Inače Windows 10 je zadnji koji će imati fizičku kopiju, sledeći ne stiže u kutiji!

Sa kim se ti svadjas.... samo kazem da retail i msdn kljucevi su problem ako procure ne i oem, nista drugo, uleteo si u prepisku bez potrebe a nisi ni citao o cemu smo ranije diskutovali

Ja uleteo - imaš 1000 poruka u ovoj temi, od toga je 500 o legalnosti windowsa :D
Ključ ne može da procuri osim ako ga TI kao vlasnik ne razdeliš ...

Poslednja izmena:
Jednoga dana ce i taj Total Commander dobiti normalan interfejs.

Da li neko ima 3ds Max na win10 da mi kaze da li mu radi ili ne? v2015 nije uopste htela da se upali pa sam je obrisao, instalirao 2016 i opet isti problem. Probao sa resenjem koje preporucuju na netu ali se nista ne desava.

Evo ja cu ti dignem windows 10 cena samo za tebe jel toliko trolujes win je 1000 evra! Jel moze?
Tema i služi da se postavljaju pitanja i problemi. Hajde smiri se, prošetaj malo, ne mogu da uđem na forum i pročitam ono što me zanima, a bez da ti napišeš tonu gluposti.

ontopic,

Snimao sam gejmplej preko ovog DVRa i Xbox aplikacije i mogu reći da je odlično. Ne skida puno frejmova, a ni fajl nije prevelik. Igrao sam na ultra i sa obzirom kakva mi je grafička ovo je odlično. Usput, malo se trese kad brzo pomjeram pušku, jer sam zaboravio smanjiti sens.

https://youtu.be/5Idgmp9G0Vk

Edit, tek sad vidim da mi je YT uništio snimak jer je kao detektovao da se trese snimak pa mi ponudio da popravi. Sad nišan leti po ekranu. Moram to srediti.

Poslednja izmena:
Pa jel ima neko $windows BT folder u rootu c-a ne desetki posle fresh install-a ili sam ja poseban

Mnogi kazu da je ovo fake slika:

CLPYmCzUwAA_0Au.jpg

Ne ocekujem th2 pre oktobra ili na prolece , moje misljenje je da je to Windows 10.1 Technical preview.

Vrh Dno