Juce sam presao sa Win 7 na Win 10. Jos uvek se desetka nije aktivirala. Kad pokusam da je aktiviram dobijam "Can't activate now. Try again later". Citao po netu da treba nekoliko dana i da ce se win 10 sam aktivirati. Jel imao neko slican scenario?
Ja sam uradio upgrade sa Win7 aktiviranog DAZom preko ikonice u notification bar-u (Get Windows 10, desni klik na nju i update) i još uvek nije aktiviran Windows. Izbacuje mi error da nije pronađena validna licenca. Ne znam da li može praviti problem to što je sedmica bila Ultimate edition?
Ja sam pre mesec dana kupio na kinguin-u retail za nekih 25€... Pre toga sam imao oem (koji za zeznuo,kupljen na ebay-u za iste pare).
Mozda Ms i sam nece da forsira tu pricu zbog legalnosti . Jedino sto je sigurno da mibje iskljucen insider builds ,prijavljen sam na insider nalog i pc je aktiviran onim generickim insider kljucem. Do kada to jos niko ne zna,obicno su prethodne verzije imale time bomb,kada se kucalo winver pisalo je obicno trajanje do oktobra,nekih 5,6 meseci. Videcemo kada se nastavi insider program i izadje novi build.
Gasenje defendera:
Computer Configuration/Administrative Templates/Windows Components/Windows Defender
Turn off windows defender -> eneble
Tako je na svima i mi koji nismo insajderiDa ali ja nisam vise u insider programu. Instalirao sam sistem od nule i u updateu mi je nudilo da postanem insider. Koristim win kao i svako ostali.
![]()
Neće. Poslužili se svrsi.Tako je na svima i mi koji nismo insajderi
Mislim da ce microsoft da popizdi kad vidi koliko su insajderi pobeglima koj je lud da koristi beta softver i da bude eksperiment na svom PC
Ja koliko vidim pokazuju "A". ili ti 1010.![]()
Jes', jes'. Baš dobar ovaj Windows 10.![]()
Nisam hteo da isprobavam windows 10 pre ovoga, dovoljno je što ću od sada biti beta tester@poolmaker Sto furas FF pored odlicno Edge? - extenzije?
Kad te jednom zeznu valjda si trebao nauciti da to vise ne radis..
Neće. Poslužili se svrsi.
Insider program ostaje.
Taj oem sam ja zeznuo,ne neko drugi... Prva dva puta je bilo ok,treci put kad sam pokusao da aktiviram windows automatski je blokirao taj key,zvao sam support i oni su mi rekli da je taj key sa dreamsparka... A ovaj retail mogu da koristim koliko hocu puta sa tim da sme samo jedna aktivacija (tj. key) da bude aktivna u isto vreme...ako pokusam da aktiviram jos jedan windows pored mog verovatno ce i tej key da se blokira...
uradi ovo
izbrises sve u: C:\windows\softwaredistribution\download , a onda u cmd sa admin ukucas: wuauclt.exe /updatenow
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari