Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Ima vremena ,samo je glupo sto se trenutno ne radi update preko store vec novim verzijama. Rekli su da ce ici preko store edge update.

Desi se ponekad da se srusi ali se bas brzo vraca u prethodno stanje ,fino radi yt i dosta je brz.

Poslednja izmena:
Verovatno nisam ostajao dovoljno dugo da bi se ugasio..
Store svaki cas ima neki update...

Screenshot (280).png

koliko questova reba da se odradi da bi na kraju dobili free verziju? 25 kao vuk? ja sam trenutno na 9

Interesantno, ali mislim da ne mora ni jedan. :)

Pa da,samo nestane!A da ne pricam sto ne mogu da rasporedim bukmarkse u "bar-u" kako ja hocu.To jest,namestim ja,izadjem iz edz-a,udjem-a oni kud koji!

Evo ti slika da vidis kako sam ja uradio!

Untitled2.jpg

Ako uradis kao sto sam ti pokazao na prvoj slici ne moze da ih poredja kako on hoce nego moraju da stoje kako ih ti poredjas.

Znaci ako imas neki sajt u favorites bar i hoces da on bude prvi u nizu onda lepo uzmes i taj isti sajt otvoris u novi tab a onaj iz favorites odes na remove pa na zvezdicu pa onda pogledas pod 2. pa odes na pocetak linka gde meni na slici stoji 15. ti stavis redni broj koji zelis ali mora da pocinje sa 01. pa onda pogledas pod 3. pa izaberes hoce da bude u favorites ili favorites bar i posle pod 4 add i to je to. I ako tako uradis nema boga da ne bude redosled koji si mu ti zadao.

Posle svakog pokretanja win 10 (10159) ikonice na dekstopu su ogromne,moram da promenim velicinu pa da se izlogujem da bi ih vratio na normalu,nakon restarta opet isto.jel ima jos neko takav problem?

Evo ti slika da vidis kako sam ja uradio!

Pogledajte prilog 174079

Ako uradis kao sto sam ti pokazao na prvoj slici ne moze da ih poredja kako on hoce nego moraju da stoje kako ih ti poredjas.

Znaci ako imas neki sajt u favorites bar i hoces da on bude prvi u nizu onda lepo uzmes i taj isti sajt otvoris u novi tab a onaj iz favorites odes na remove pa na zvezdicu pa onda pogledas pod 2. pa odes na pocetak linka gde meni na slici stoji 15. ti stavis redni broj koji zelis ali mora da pocinje sa 01. pa onda pogledas pod 3. pa izaberes hoce da bude u favorites ili favorites bar i posle pod 4 add i to je to. I ako tako uradis nema boga da ne bude redosled koji si mu ti zadao.

Ma znam sve to,ali nece.Ja sam importovao bukmarke iz chroma,mozda zato zeza.A posebno kad kliknem na neki folder iz bara,primetio sam da cesce puca.Jos to nije sve kako treba,bolje se ne nervirati dok ne izadje RTM.A dali uopste ima opciju za podesavanje bukmarka u folderima?Ja nisam video.

Probaj da inporujes bookmarks u internet explorer pa onda da odes u edge pa iz njega da povuces bookmarks koji se nalazi u expolreru... i onda da pokusas ovu moju foru sa odredjivanjem pozicija ko ce gde da stoji.

Jer ja sam od ranije imao explorer a imao sam i cyberfox ali mi se cini da sam sa edge uzeo bookmarks iz IE tako da kod mene kako sam ih numerisao tako stoje. Sada kada bih pogledao kako mi stoji u egde bookmark i da pogledam u cyberfox nema razlike.

Da li ima kakav trik da se dobije update sa 10130 na 10158/9 ? Sve sam probao ali ne nudi update. Vidio sam da dosta ljudi imaj uproblem ali nisam skontao sta je uzrok.

Na mdl forumu javljaju da je stigao vec na windows update 10162 vama jel stigao?

Ludilo, palim komp ono 10162, baš je fast ring :D Navika mi da odmah pogledam update I store update.

Build 10162 is another great one. In fact, our testing and internal telemetry metrics show it has better reliability, performance, battery life, and compatibility than any Windows 10 Insider Preview build so far."

Starting on July 29, we will start rolling out Windows 10 to our Windows Insiders. From there, we will start notifying reserved systems in waves, slowly scaling up after July 29th. Each day of the roll-out, we will listen, learn and update the experience for all Windows 10 users.

If you reserved your copy of Windows 10, we will notify you once our compatibility work confirms you will have a great experience, and Windows 10 has been downloaded on your system.

Poslednja izmena:
Ja cu sacekat da izadje i procuri RTM, update windows-a traje ~2 sata, puno

Bem ga meni zakucalo na 10130. Nista ne nudi.

Vrh Dno