Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Pa ne brises folder, nego ides disc cleanup.
Oko 50 GB oslobodih!, windows old 30gb+device driver packages 15gb+ temporary insttalacion 3.5gb.

Znaci nema problema da se izbrise taj folder "device driver packages"?Njega sam ostavio,rekoh da ne zeznem nesto.Sve ti posle brisanja radi OK?

Nema, mada i ja ga prvi put izbrisah, kada sam video 15Gb..ode.

Pobrisi drajvere graficke sa DDU, instaliraj zadnje za tvoju kartu.
Nesto ih je izmesao sa ovim od Microsofta.

Hvala

Znaci nema problema da se izbrise taj folder "device driver packages"?Njega sam ostavio,rekoh da ne zeznem nesto.Sve ti posle brisanja radi OK?

Mozes komotno da obrises nece mu biti nista, ja sam isto sinoc sa 10074 verzije uradio live update na 10122 i posle sa disk cleanup pobrisao sve repove koji su zaostali posle nove instalacije.

Popravili su ovo sa taskbarom. Odvratne su ikonice za prečice do programa u okviru starta.
Da, ikonice u novom start meniju za Win32 (desktop) aplikacije se ne renderuju kako treba... Generalno, ima još dosta stvari koje treba da srede i videćemo u kakvom će stanju biti RTM.

ne pravi vise onu recovery particiju od po par GB,samo na EFI-ju sem standardne EFI i data particije pravi dve od po 450mb i to je to.najs.

Meni download update-a na 10122 stoji na 55% vec par sati. Pokusao sam sa restartom i opet na update, on ga vrati na 55% i tu stane.

I meni je juce trokirao download iako imam 10mb adsl, gledao sam YT, mozda ga je to bunilo. Videcu danas kako je to proslo valjda ga je skinuo, Vidcoder je ugasio komp posto je zavrsio konverziju pa me mrzelo da ga palim :)
U svakom slucaju skini ISO ako WU zaebava. Postavio je neko ovde link ka torrentu.

Dal su optimizovali malo sistemsku zahtevnost od bulida 9926 tako nesto je bio zadnji koji sam probao. I cpu mi je radio toliko da Youtube 720p nisam mogao da gledam bez seckanja.

Probao bih ovaj najnoviji.

Jel taj update regularno stize preko WU, ili mora nesto da se odradi? Jer kod mene jos nema nista. Preko insidera i WU sam update-ovao win 10 10074.

Misli li jos neko da je dizajn win10 dosadan? Meni je jednolican sacuvaj boze. Jedino sta mi se do nekle svidja su nove ikonice za foldere, mada su malo previse drecavih boja.

Jel taj update regularno stize preko WU, ili mora nesto da se odradi? Jer kod mene jos nema nista. Preko insidera i WU sam update-ovao win 10 10074.

Kad odes na WU idi na advance settings i u padajucem menu-u stavi Fast lane pa bi trebalo da ti odradi update na 10122.

Kako da isključim da mi traži lozinku za outlook nalog prilikom paljenje kompjutera i ulaska u win 10?

Kako da isključim da mi traži lozinku za outlook nalog prilikom paljenje kompjutera i ulaska u win 10?

Kucaš u Search "Run" pa potom "control userpasswords2" (bez znakova navoda), odabereš svoj nalog i odštikliraš users must enter username and password.......

Dal su optimizovali malo sistemsku zahtevnost od bulida 9926 tako nesto je bio zadnji koji sam probao. I cpu mi je radio toliko da Youtube 720p nisam mogao da gledam bez seckanja.

Probao bih ovaj najnoviji.

ako je ta konfa iz potpisa onda nije do win-a vec do tebe.zahtevnost je manje vise ista kao i za svaki moderniji win,zavisno od hardvera mozda cak i ce brze da radi i 10 i 8 (8.1) nego na sedmici,npr na amd fx-evima i derivatima.samo nemam pojma kako si spojio taj cpu i tu plocu ali nema veze. :)

ako je ta konfa iz potpisa onda nije do win-a vec do tebe.zahtevnost je manje vise ista kao i za svaki moderniji win,zavisno od hardvera mozda cak i ce brze da radi i 10 i 8 (8.1) nego na sedmici,npr na amd fx-evima i derivatima.samo nemam pojma kako si spojio taj cpu i tu plocu ali nema veze. :)

Msm da je problem bio do drajvera , probacu ponovo ovaj novi build sa drugim drajverima.

ps ploca nije ta mrzelo me da trazim .

ne postoji sansa da kakav god plejbek i oznoji haswell,pa i mnogo,mnogo slabiji od tvog,druge su muke kod tebe po sredi.precesljaj win,nesto ti jede resurse.a ako te mrzi da okacis koji hardver koristis ne ocekuj da ti nego da bilo kakvu,a ponajmanje relevantnu informaciju.

A kad meni na ddr2 4gb i phenomu na 2.2ghz radi super cak bolje nego na 8.1 sta vise da pricam, sto kaze covek cak se i manje znoju u idle nekih 5stepeni u odnosu na 8.1 nije mi jasno ali eto radi lepo :)

El sam ja glup ili sta ali ne radi YT u full screenu na Spartanu :D build 10074

nece ni meni da ode u fullscreen,ostane zaglavlje i adress bar.crome radi perfektno.probano sa 4k60fps videom,novi build.

Haha a ko ce da resi onda moj problem mutave devojke na SoundBlaster kartici staroj 10god :D

Poslednja izmena:
Windows feedback radi , poslao sam im 2 feedback-a! :D Stigla su u roku do par minuta!

Nazad
Vrh Dno