- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Da li se nekom desava bug da kada kliknem na neki aktivan program u taskbaru ono mi prepozna da sam kliknuo desnim klikom iako sam levim?
Hahaha primetio, i prvo sto sam okrivio je Mis
Da li se nekom desava bug da kada kliknem na neki aktivan program u taskbaru ono mi prepozna da sam kliknuo desnim klikom iako sam levim?
Da se citiram i jos jednom pitam, jel zna neko o cemu se radi? Gledam preko team viewera, jos uvek je laptop offline tako da nije proradilo.Jel ima neko problema sa WiFi? Nocas se prekinula konekcija, vidim po torrentu i nece vise da se zakaci na moj ruter, koji inace radi jer na telefonima imam net. Probao sam restart drajvera za WiFi, restart kompa, restart rutera i nece. Jel imaju neki novi drajveri za 10-tku? Laptop je Asus X550V. Kad odem u Wi-Fi settings vidim da je moj ruter drugacije prikazan od drugih tj malo su bleda slova. Inace je to stariji model TP Linka.
Ako ne budes imao u toku noci skini onaj gore iso fajl!
Evo,krenuo je.
Koliko je ovo veliko,jel zna neko?
Ko to kaze? radi za sve pare...Ma ne moraju ni da menjaju naziv,Spartan je mnogo bolji. Instalirao ga i ja . Kazu zeza na amd...
Ko to kaze? radi za sve pare...
Spartan-Edge malo bolje deluje, jedino što me nervira što ne mogu sređivati favorites bar.
Nego kada sam vec tu da pitam, jel vi imate problema od ovog update veceras da nece da vam pusta YouTube snimke? Kako u Spartan mi nece tako nece ni u Explorer da pusti! Dobijem ovu poruku u Spartan:
Pogledajte prilog 170624
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari