Ukoliko iskoristiš pravo u prvih godinu dana nakon izlaska, imaćeš legalnu desetku, odnosno ovo drugo je taćno.Meni i dalje nije jasan prelazak sa 8.1 na 10.Neko kaže godinu dana korišćenja,a neko da imamo period od godinu dana da apdejtujemo,ako je ovo drugo znaci da ako 10-ka izadje u oktobru i ja je apgrejdujem,imacu legalan software i nadogradnje,ili?
Kojom logikom su nakalemili te plocice u start meni? Ne razumem
Windows RT je tu da ostane i verovatno jedan od stubova na kom će se bazirati budućnost Windowsa, s obzirom na strategiju objedinjavanja platformi. S obzirom da možeš prilagoditi start meni kako želiš, ne bih se složio s tim. Ukidanje start dugmeta u Windows 8 je bilo "my way or the highway".Plocice for everyone, insistiranje na tiles-ima je u fazonu my way or the highway.
Zasto kontrole (minimize, maximize, close) izgledaju kao da su pozajmljene iz neke lose i uz to nedovrsene linux teme?Ove ikonice kao da su crtali deca iz vrtica , sarenolike su mnogo to jedino zameram:
Pogledajte prilog 160699
Mislim da će to tako "nedovršeno" izgledati i u finalnoj verziji , mislim na ove osiromašene kontrole za minimiziranje i gašenje . Takvi su svi elementi skroz ogoljeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari