Radi na Intelovim pločama, uz odgovarajući RAID OROM u BIOS-u i instaliran RST. Updateovan BIOS se može naći ovde:TRIM ne radi u RAID koliko znam nikako.
amd je u pitanju,tako da nista od toga,a i nema veze,u medjuvremenu sam vratio na sautbridz kontroler,jer kao da osecam sporiji boot i malo laga nego kao sto sam navikao,mada je to sto posto placebo.
edit:
da,hdd sentinel ne radi na 10tci,bar ne na 9888 build-u,izbaci error da mu treba win xp,7 sta vec ne za neke features-e.
Ti bas znas da cuvas tajnu...koristimo mi koji gazimo sistem preko sistema jer je to ako ne i jedini efikasan nacin da se resimo windows.old foldera,sto je bitno ako si na ssd-u i svaki megabajt znaci.meni je 9888 build raskopusao particije po ssd-u i verovatno cu da secure erase-ujem ssd i da ga stavim svezeg,pa cu da donosim sud.nije mi neka frka,jer kao sto rekoh,sljakajuca win 8.1 intalacija je bekapovana i ceka kao zapeta puska.![]()
Код мене у последње време брља са графиком. После неког краћег сурфовања (ретко га укључујем а када већ ради, мало успут сурфујем) почну да се губе иконе програма који су у таск менаџеру, понеке иконе у системској фиоци нестају, нестане и старт дугме ... преласком курсора преко њих се понека врати али дефинитивно није у реду.
Можда је ипак боље да се сачека макар мало употребљива верзија.
ma veci problem i od hoga i od toga sto krckam struju za majkrosoft je sto mi je komp OC-ovan,i dize mi obrtaje venta bezveze,ja se cimam do cega je,zezam se po biosu i sl.da mi bar ponude hocu necu,nego ovako na finjaka.dobro su franjevci rekli,sve sto je dzabe to je i kuso.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari