Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Kod mene se problem sa ovim servisom ispoljio pri pokretanj FarCry 4 , izlaskom iz igre servis je vrsio zauzece procesora za +15%

Molim moderator da obrise duple postove/ doslo je do problema u radu bench foruma a ja misio zeza build 9888 ;)

U pravu si Geolocation service ne opterecuje procesor , barem ne meni...

Kod mene se problem sa ovim servisom ispoljio pri pokretanj FarCry 4 , izlaskom iz igre servis je vrsio zauzece procesora za +15%

Molim moderator da obrise duple postove/ doslo je do problema u radu bench foruma a ja misio zeza build 9888 ;)

E da upravo to radite, sve bagove i greske koji ima vas komp pripisujete win 10...
Ista stvar kod mene, sve odlicno radi i ja to pripisujem win 10.:D

Skinuce za 30 min..
Treba li aktivacija?

Pa najverovatnije ce moci da se akitvira sa KMSpico v10.0.4 ili KMSAuto.Net.2014.v1.3.1.b1 probacu...proguglaj posle instalacije ova dva programa za aktivaciju...

Cortana valjda radi samo ako se stavi United States jezik u Region u Control Panel!

Bas je zanimljivo sa ovom desetkom, svakih 7 dana novi build.
Ali se smaraju ovi sa sedmicama i osmicama..:d

Kazu na dgital life forumu da opet ne radi led lampice na tastaturi treci build za redom :D kad li ce se popraviti taj bug , mozda u build 10.000 :D ne bi me cudilo da jos koji build izadje do katolickog Bozica :p

Ja sam se navikao, sta ima da mi svetli.
I kada budu resili pocupacu diode..:D
Da li da ga prepucam iz windowsa? je li probao ko sa Mount?

Poslednja izmena:
Moze iz windowsa, mountuje se i instalira bez problema.
Screenshot (1).jpg

Kada udjem u start i u settings u windows 10 build 9901 nece da udje , kod tebe?

Ja sve idem run as administrator, probaj.
Screenshot (2).png

Poslednja izmena:
Ma ovo mi ne radi na build 9901:

Capture.PNG

Samo plavo stoji , radilo par sati i sad ne radi!

Pa zsto odatle, skini ga sa neta raspakuj i iso fajl mountuj..
Instaliraj ga iz windowsa, ne treba aktivacija, stoji da je aktiviran.
Sada ovako izgleda

Screenshot (3).png

Screenshot (4).png

Screenshot (5).png

Poslednja izmena:
Neki kazu da ako se iz Windowsa instalira dobije se novi welcome screen , ja dizao sa usb-a ajd da probam sa setup.exe kao administaror , posle moram preko disk cleanupa da briseem 2 windows.old foldera al ajde :D

ssd secure erase install sa usb fleske, Microsoft toolkit ga je izlecio ali u donjem desnom uglu I daalje stoji obavestenje Microsoft confindential I verzija builda - jel tako treba da pise I ako je aktiviran?
Kako si ga instalirao?
Iz windowsa ako instaliras ne trazi, ponasa se kao i kod svih predhodnig update.

ssd secure erase install sa usb fleske, Microsoft toolkit ga je izlecio ali u donjem desnom uglu I daalje stoji obavestenje Microsoft confindential I verzija builda - jel tako treba da pise I ako je aktiviran?
Pa nesto pise, ne vidim od snega..:d
Ali pise u This PC da je aktiviran...

I dalje mi ne radi pc settings , iako sam preko windowsa instalirao preko setup.exe kao admin

Ma jeste aktiviran kod mene samo ovako radi pc settings:

Kada udjem u my computer pa ovde:

1.PNG

Pa onda tek radi kada udjem u start u njega:

2.PNG

Bukvalno kao da moram da ga otkljucam pre nego sto udjem u njega da bi radio u startu :D samo tako mi radi klik na njega u my computer pa u start , ovako kada samo u start u njega udjem nece!

Evo ta Cortana ali da se kupi, ja ne bih ovo je navlakusa
mozda kasnije stigne "drugi racun" pored ovih 1.29$ :d

Screenshot (9).png

Nazad
Vrh Dno