Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Cortana evo je, ne treba da se skida, samo da se dozvoli u settings.

Screenshot (11).jpg

Screenshot (12).png

Screenshot (13).png

Poslednja izmena:
odlicno,sad imam razlog da se maknem sa ove ubijene instalacije i da namaknem svez win. :d

Na Microsoft Basic driveru za graficku radi pc settings cim se instalira drajver za graficku odmah problemi , omega zadnji amd , nebitno koji...kada udjem u my computer u pc settings ne udje ali onda posle kada udjem u start radi najnormalnije!

Odradio sam upgrade na Pro sa kljucem sa my digital life foruma , i sad mi pc settings radi extra nema nikakvih problema!

novi taskbar,me gusta.i dalje diisk cleanup otvara 100 godina.ostalo sve okej zasad,pregazih ipak prosli build sa ovim. :)

i? sta nalazi cortana? kako reaguje na glas? zna li recept za ajvar i vojnički pasulj? :)

Odradio sam upgrade na Pro sa kljucem sa my digital life foruma , i sad mi pc settings radi extra nema nikakvih problema!

Ja sam odradio upgrade sa 9879 na 9901, moguce da ako si sa 9888 pravi problem.
Nego gledam kako da setujem ovaj mikrofon, gde da ovo odobrim?

Screenshot (14).jpg

Da mi je setovan mikrofon ja bih pitao cortanu.:D

Poslednja izmena:
i ja sam upgrade sa 9888,bez problema ide u pc settings,mali zal za starim dobrim control panelom ali sta da se radi,ide se napred,katalist radi savrseno.nego,zna neko kako da se skine bar onaj "microsoft confidental" banner u levom uglu,'aj' nekako watermark mogu da swarim,ali ovo je preveliko.cortanu jos nisam cackao,posveticu joj posle posebnu paznju. <3

Ja sam to za sada zatrpao snegom :d
Od watermark sam uspeo da pobrisem samo jedan red, na onaj stari nacin.
Imas i stari control panel...ja ga pinovo u start.

Poslednja izmena:
shajze,prvi bsod,i to iz sleep-a monitora,a sve je islo tako lepo.:d

Cortana reaguje na glas, ali se izgleda ne razumemo...
Sta su ti civilizacijske razlike, ne pomaze ni moravsko-dragacevski naglasak! :d

Novost je zauzece rama sa 1-1.1gb popelo se na konstantnih 1.4 mada
pored ovih silnih dodataka ne cudi.
Procesorskog zuzeca skoro da nema.

Screenshot (16).jpg

Poslednja izmena:
da,isto i ja primetih,cpu skoro i ne handri,a hdd activity led se upali jednom u zilion godina,na proslom build-u posle pokretanja amd cleanup-a nije se gasio.

Kakav build 9888 vuce imam 9901 na pro mi radi settings na core ili obican ne radi iso J_CCSA_X64FRE_EN-US_DV5.ISO

Umart za disc cleanup koristi ovaj fix: http://www75.zippyshare.com/v/27808336/file.html postoji hack i da se odadi upgrade na enterprise ali nema potrebe sto se mene tice pro mi je dovoljan

Za sada ono u cosku ne moze da se skloni:

“Unauthorized use or disclosure in any manner may result in disciplinary action up to and including termination of employment (in the case of employees), termination of an assignment or contract (in the case of contingent staff), and potential civil and criminal liability.”

Da pogadjam skinuo si sa My WCP Watermark Editor 1.1.0 ? Mozda moze tako ali onda na properties my computer ne pise nista , prazno stoji za Windows!

Ovako se pali Cortana:

1.PNG

2.PNG

dragisa drakula.jpg

Dobro su odradili ovaj build nema sta, sve radi i bas je brz, rade sve igre
bar one koje rade sa DirectX 9/10(HD4200)
Jos malo pa ce izgledati kao linux..:D

nisam koristi taj softwer/ procedura je malo duza , evo properties kod mene, jel to ok

Prilozi

• 121.jpg
    121.jpg
    345.1 KB · Pregleda: 103
Rado bih objavio na forumu , ali nije mesto za to , znate I zasto...

Cuj pp, daj da svi vidimo kako ste to krecili..
Napisi tutorijal, pa razdeli...

Poslednja izmena:
Vuce mora da se hakuje C:\Windows\System32\en-US\shell32.dll.mui u njemu se nalazi taj tekst , pitao sam solajma da mi nakaci vec hakovan taj fajl...vec sam dao administatorske dozvole fajlu shell32.dll.mui i sada mogu da mu radim sta hocu , cekam da mi posalje na pp...

Obavljeno, jos samo da dodjem kuci pa da odradim.

To sam vec odradio sinoc kada sam skinuo prvi red ispod teksta.
Ovaj na dnu nije hteo, on i ne smeta toliko kao ova lektira gore.

Ja sam odradio move shell32.dll.mui to desktop posto nije hteo "preko njega" jer ga koristi pa sam onda novi fajl ubacio!

Za ovaj poslednji red je zaduzen fajl basebrd.dll.mui u C:\Windows\Branding\Basebrd\en-US

Nakacio sam na zippyshare upustvo za uklanjanje “Unauthorized use or disclosure in any manner may result in disciplinary action up to and including termination of employment (in the case of employees), termination of an assignment or contract (in the case of contingent staff), and potential civil and criminal liability.” http://www74.zippyshare.com/v/3836911/file.html

Aj sad ti nakaci za to drugo :D

Vrh Dno