Odradio update GPU drajvera, posle odradio 10 ciklusa sa WPR bez problema, ali ipak mi se desilo kad sam regularno hibernate-ovao. Juce instalirao Windows update, uradio bar 30 ciklusa sto sa WPR sto regularno, bez problema. Sad cekam da me opet gremlin saceka jednog jutra.Ja koristim jer sam primoran i za sada radi. Naravno, to ti nije od neke pomoci ali ono sto mozes da probas je da koristis Windows Performance Recorder:
Gremlin je bio avast antivirus, kad sam ga deinstalirao nemam problema vise.Odradio update GPU drajvera, posle odradio 10 ciklusa sa WPR bez problema, ali ipak mi se desilo kad sam regularno hibernate-ovao. Juce instalirao Windows update, uradio bar 30 ciklusa sto sa WPR sto regularno, bez problema. Sad cekam da me opet gremlin saceka jednog jutra.
Da li je izasao Windows 10 LTSC 22H2?Vidim da ga rusi imaju?
Da li neko ima link za Windows 10 lite verziju, pouzdanu, bez virusa i slicno?
101% su bili MBR .Pogledaj da li su ti diskovi GPT ako su MBR nece UEFI instalacija, ili ćeš u BIOSu da uključiš CSM, odnosno compatibility mode.
Sve probao više puta.Da li si probao da podesis u bios-u sve (boot) na UEFI (slika 2) i da iskljucis CSM (prethodno sistemski disk na GPT)?
Podrazumeva se da se sve ostale diskove sistemskog otkacio.
Na kraju je resilo problem tako sto sam prebacio MBR u GPT, znaci ni na kraj pameti...To nema veze sa Win-om ...
Najpre otkači drajvove, pa vidi. Pa probaj ClearCMOS, pa ako ne proradi, preflešuj BIOS. Ako ni to ne ide ... javljaj
I bez AnyDesk-a je visoko zauzece procesora kad nista ne radi na kompjuteru. Ne verujem da je problem do kartice jer kad poveca buffer, radi sve normalno, ali kad smanji, zauzece procesora skace i onda dolazi do goreopisanog problema.Postoji li mogućnost da testirate sa drugom USB zvučnom? Neka ti prijatelj provjeri stanje u task manageru kada AnyDesk ne radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari