A koji su simptomi ako ne radi kako treba?Probate pa, ako ne uspe ili niste zadovoljni, vratite se na "sedmicu".
A kako da ostanem na tim verzijama?
Skinuo sam iso sa microsoft sajta i idem na Home verziju.
Kad radi update posle instalacije kako da ostanem na tim koje navodis?
Znaci to je do opcija koje su podesene kada se vrsila instalacija Windowsa.Jel ta opcija korisnija i bolja nego opcija I own it posto ima manje reklama i spijuniranja i jel imaju neke stavke koje mi nisu dostupne jer sam izabrao opciju My organization a ne I own it.I instalirao sam Wise Care 365 i uradio Pc Checkup,Some settings are managed by your organization. To se pojavljuje jer je prilikom instalacije izabrana opcija My organization ako se ne varam a ne za ličnu upotrebu I own it. Znam zato što ja biram opciju My organization prilikom instalacije tada mi manje OS dosadjuje i ima manje špijuniranja manje reklama jer je to opcija za posao. Zato se ponekad pojavljuje taj natpis. C:/Program Files nema smajlija ja istipkovao. C:\Program Files nema smajlija.... Probaj da obrišeš kukije i ostalo pomoću nekoga alata kao što je Wise Care 365 ili slično.
Pa koji drugi bi bio?Da li postoji mogucnost nekako preko windows-a da vidim product key?
Probao sam komandom : wmic path softwarelicensingservice get OA3xOriginalProductKey ali mi nista ne izbacuje.Isao sam isto preko regedit i nasao tamo HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\SoftwareProtectionPlatform e sada ne znam da li je taj ok.
Da bolja je opcija od I own it. Ja sam je jedared probao ali onda počinje Windows da te obasipa svakakvim spmom zato uvek biram Organization manje smara. Inače WiseCare ti je našao mlogo đubreta slobodno briši.Znaci to je do opcija koje su podesene kada se vrsila instalacija Windowsa.Jel ta opcija korisnija i bolja nego opcija I own it posto ima manje reklama i spijuniranja i jel imaju neke stavke koje mi nisu dostupne jer sam izabrao opciju My organization a ne I own it.I instalirao sam Wise Care 365 i uradio Pc Checkup,
Evo sta mi je pronaslo:
Pogledajte prilog 359789
Izbrisao sam i nije mi se obrisalo sve nego ima neki 49 stavki koje manualno treba da uradim ali ne znam kako,evo slike:Da bolja je opcija od I own it. Ja sam je jedared probao ali onda počinje Windows da te obasipa svakakvim spmom zato uvek biram Organization manje smara. Inače WiseCare ti je našao mlogo đubreta slobodno briši.
Pogledajte prilog 360136
Ne mogu da kupim PRO verziju.To je Free verzija ona to ne briše treba ti PRO verzija.
Pogledajte prilog 362942.Pogledajte prilog 362943
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari