Ne vidi se sherovan folder ili šta ?Kako da sherujem particije na aprilskom update-u? Koristio sam homegroup do sada.
Ne vide se sherovane particije, posto mi ne znaci samo folder da bude sherovan. U networks opciji u file explorer-u nema nijednog kompa koji je na w10, ali postoji komp koji je na w7.Ne vidi se sherovan folder ili šta ?
Imaš MS account ?Molim za pomoć tj. vaše mišljenje. Naime imam instaliran Windows 10 od samog početka, kada bi izlazila nova verzija ja bih uradio upgrade i uvek bi bio uredno aktiviran. Do danas sam imao instaliranu i aktiviranu verziju Win 10 1709, danas sam uradio upgrade na Win 10 1803 (tzv. aprilska nadogradnja), i posle upgrade moj Windows više nije aktiviran...Da li neko zna zašto.
Imaš MS account ?
Pozdrav treba mi mala pomoc..Posto me mrzi da obaram sistem pa da sve probam iz pocetka:d..
Ovako,imam kablovski net/wifi..Nemam wifi karticu na racunaru,ali imam wifi preko modema kablovske..Uglavnom palo mi da povecem racunar i smart tv putem wifi..Ali mi izlazi ovo
Pogledajte prilog 250643
Sta god ja probao nece da radi..E sad da li ja mogu da povezem tv sa racunarom putem wifi modema od kablovske ili mi treba wifi kartica koju prikacim na racunar da bi ovo radilo..
Skroz sam se bogubio..
Radi mi npr cast to device(da pustim neki film)ali mi ne da screen mirror racunara.
Tv ima instaliran intel widi kao mogucnost povezivanja,ali je intel povukao widi pa to sad ne moze..Tako da moram ovako,posto necu putem kabla..
A šta ti izbaci kao grešku kad pokreneš ručno update fajl?
Možeš i da skineš novu verziju, pa da preskočiš celu stvar.
Da li si mozda uspeo da resis problem?Taj problem sam imao i ja juče na novoj konfiguraciji. Instalirao 1709 pustio da odradi sve update i na kraju mi isto kao tebi. Nije hteo da odradi ovaj poslednji.
Nažalost taj računar nije moj pa ti ne mogu reći dal je problem ostao ili je rešen instaliranjem poslednjeg updata.Nisam mogao ranije da se javim, jednostavno se desava isto, odzipa...instalira... i kada kao zavrsi trazi restart i kada se pokrene OS racunam da ce da instalira i da izbaci %-te ono nista, samo odradi restart a tamo gde "instalirano" prikaze onakav datum instalcije.
Koliko vidi svi muce neki muku, bolje da pricekam da se malo popegla pa clean instalacija.
Da li si mozda uspeo da resis problem?
Ja danas uradio upgrade na 1803 i opet imam blocking bug, kao na onom sto je trebao da izadje 10-tog aprila. Ne znam o cemu se radi, sad vratio telemetriju na default (ooshutup i SpybotAntiBeacon pogasio sve). Sumnjam i na antivirus, koristim 360 Total Security, da li ga koristi jos neko? Masina je iz potpisa sem GTX1050 koji je kod klinca, ja koristim Intel HD 610 iz procesora.
Skini original, instaliraj, pa onda rešavaj probleme.
Zato ja svuda gde je Win10 stavio SSD, kakav crni HDD.
Evo sad se zakucao, drndao nesto po Chrome-u i on stade. Radi mis i kursor ali nista sem toga ne moze da se uradi, samo reset. Skinuo 360 AV pa testiram dalje ali je verovatno Chrome problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari