Sass Drake
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 445
Meni od danas nece uopste, ima kao neki fix na net-u, i kad to uradim proradi odmah, i kada npr restartujem komp opet nece [emoji53] [emoji53]Malo baguje kako kad... Stavio sam Flux i zavrsio poso![]()
Jel probao neko bloat-free Win10? Bez Cortane, telemetrije, Store-a i ostalih nepotrebnih gluposti.
Naso sam nesto na netu i pise da je legalno i da se aktivira normalnim windows kljucevima, samo da se ne ocekuje podrska od MS-a ako nesto krene po zlu.
Ne znam da li smem da kacim link.
Ako ova pro 10 verzija proguta oko 2 GB u startu , koliko onda ta de bloatovana manje guta rama? Jel merio neko i uporedjivao performanse , sto bi to neko koristio zbog igranja igrica? Zar ne radi dobro game mode?
Zasto?Ja nikad ne bih koristio ništa osim zvaničnog ISO.
Koja je poslednja stabilna verzija windows-a 10..
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Hvala brateCB -> Version 1703
CBB -> Version 1607
LTSB (LTSC) -> Version 1607
Zvuči kao da bi ovo moglo da pomigne: http://www.majorgeeks.com/files/details/deskpins.htmlDa li neko zna kako mogu da zamrznem odredjeni folder/fajl na desktopu, trenutno prebacujem neke podatke pa mi je prilicno nezgodno cim kliknem na nesto drugo on ode u pozadinu pa moram ponovo da ga trazim. Puno bi mi znacilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari