Šta je novo?

Windows 10 (FAQ u drugom postu)

Evo sad gledam,nema kod mene downloads u store beta.Gde je to tacno?

kad smo kod apdejta,zna neko sto skida drajver za intel iGPU kad je em ugasen,em je iskljuceno da vuce drajvere za hardver sa apdejta?

tek kad sve velike firme batale sadasnji hardver po amerigi.citah jos za vakta win 8 TP-a da sto se ricmonda tice,oni bi najsrecniji bili jos tad da ga ukinu,ali im tadasnji (a i sadasnji) share XP-a na trzistu mrsi konce.otud i sva prica za dzabalesku win.

Kad moze da se ocekuje neki provereni build desetke a da fercera kako treba?

mozda bi i ja mogao da isprobam ovaj win,koju verziju bi mi savetovali da probam? hvala

Evo kako radi 32-bitna verzija.

Screenshot (13).png Screenshot (11).jpg Screenshot (10).jpg

Screenshot (8).jpg

Poslednja izmena:
Ovaj IE 11 je stvarno odlicno optimizovan za win 10, steta sto i chrome ne radi tako :)

meni i chrome i dragon rade fenomenalno,zadnji build 10ke je u pitanju.

Spartan na istom računaru radi savršeno tačnije igrice na Facebooku dok na Google Chrome ne radi baš najtečnije.

Na sedmici mi IE 11 isto radi dobro, ali je problem sto YT tu ima podrsku samo za 360p i 720p rezoluciju na html5.

nemam pojma za fejs igrice,ali mi je enable-ovan npapi u chromeu i sve radi kao i uvek.

Sada sam prckao i na win10 i chrome u advanced opcijama (chrome://flags/). Ukljucio par opcija da forsiraju gpu rasterecenje i sada mnogo manje procesor ima posla :)
1080p
2015-05-10_1833204.png

Poslednja izmena:
Lepo, lepo samo da postave iso...

A jel moze da se apdejtuje preko windows apdejta,ili mora bas preko iso imidza?

Nazad
Vrh Dno