Pogledaj u "Power Management".Pogledajte prilog 226730
Usao sam u bios, ali nigde ne mogu da nadjem ovo gore sto si mi rekao, u power management setup to nema..
Ne znam samo kakvo si to poboljsanje ocekivao, naravno da nema nista od toga, samo su dodali neke stvari i popravili telemetriju (kako bi bilo teze iskljuciti je). Bice i RS3 za 6 meseci valjda...Ja ne primecujem nikakvo poboljsanje sa Creators Update, jel su oni to uklonili control panel (posto ga nema kada se ide desnim klikom na start) ili su samo sakrili? I jel postoji nacin da se sakrije ono Actions Recommended za Windows Defender, posto mi je iskljucen Cloud Protection?
Konsatantno dobijam Error 0x800f081f kad pokusam da instaliram novi Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB4015217)..
Probao sam brisanje fajlova u SoftwareDistribution, stopirao update servis, gasio AV, vise puta restart....ono sto je pomagalo kod 7-ce. Ovde ne pomaze.
Probao sam i rucnu instalaciju i ona ne prolazi.
Citam da ni clean instal win-a ne pomaze i da se mnogi zale na ovaj problem.
Nesto su zeznuli sa ovim apdejtom.
Do sada nisam imao ovakav problem sa adejtom win-a.
Naravno kada je "update" potpuno nova instalacija Windowsa, racunaj kao da si ga reinstalirao. Sto i jeste bolje od integracije servisnih paketa kao nekada mora se priznati.Meni je ovaj update resio problem sto sam imao sa onim jezicima kod sata za menjanje. Sad mi normalno stoji US i SRB,a kacio sam ranije da mi je samo na tom mestu stajalo crno. I resio mi problem sa onom start pretragom,nikako nisam mogao ds unesem reci za pretragu,sad je ok
Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka
Jesi li probao cmd /scannow? Kao admin naravno da nije korumpiran neki fajl.
OdličnoResio sam problem napokon.. Problem je bio u bios-u, dve stavke su bile na enable, kao sto se gore vidi na slici, iskljucio sam i sad je sve u redu.. Ne razumem kako je moglo to da se promeni, ali nema veze, vazno je da je sada sve u redu![]()
![]()
Probao..ne pomaze
Za sad ostavljam kako je, mrzi me da radim novu instalacju.
I kod mene je bio isti problem, pa sam skinuo iso fajl i odradio update...
Jel donosi ovaj Creators Update nesto korisno za sistem ili se ne vredi mlatiti sa update?
O&o vec neko vreme otpisao svaki update kod mene, mesecima sam miran [emoji4]
Ja sam skinuo ovaj windows10.0-kb4015217-x64.msu i probao rucni instal, ali nece ni to.
Koji si iso skinuo, ako moze info..?
Pretpostavljam ovaj: Anniversary Update ISO
Ja sam sve vreme samo pokusavao da apdejtujem win sa onim zakrpama koje nude preko update servisa.
Probacu sad i sa Windows 10 Creators Update..
https://tb.rg-adguard.net/index.php
Windows Final --->Redstone 2 --->Pro + Home --->English ---> x86/x64
I posle samo iz windows-a otvoris iso i pokrenes instalaciju...
Na poslednjem build-u sam, i imam zanimljiv problem ahahaha ugasim komp i posle sekundu mozda sam se upali, sta da se radi, osim sto je pocelo da me nervira opasno..
Ako nisi rešio problem...Uđi u Device manager i u podešavanju za mrežnu kartu,a u okviru taba Power menagament,odčekiraj opciju "Allow this device to wake the computer"
Hvala za link..
Interesuje me jos jedno, da li ce se podesavanja win-a i programi (ObjectDock, weather gadget), koje sam do sada imao resetovati ?
Jel donosi ovaj Creators Update nesto korisno za sistem ili se ne vredi mlatiti sa update?
O&o vec neko vreme otpisao svaki update kod mene, mesecima sam miran [emoji4]
Običan security update, nije mi kompjuter ni trepnuo, instalirao odmah i nikom ništa, sve je u redu.Takođe tražim odgovor na ovo pitanje. Stalno mi nudi windows10.0-kb4015217-x64.msu, a po komentarima vidim da ga treba zaobići. Do sada mi win 10 radi odlično.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari