Imam uporan problem u zadnje vreme pa bih molio za savet ako neko ima ideju, svi streamovi, YouTube ili radio, svaki lokalni video i lokalna muzika, sve secka. Svi driveri su navodno ok. Guglao sam, mnogi se na isto to žale zadnjih godinu dana koliko vidim i rešenja nema? Čak ni reinstalacija W nikome nije pomogla. Ovo je postalo potpuno neupotrebljivo...
Nije pretnja niti upozorenje. Dobronameran savet koji si očigledno shvatio pogrešno.Jel to pretnja ili upozorenje?
Pogledaj prvo sta je napisao , drugi savet ne postoji ako sam kaze da ni reinstalacija ne pomaze.
Onaj isti Vuk koji je omalovažavao sve koji su imali problema ili kritiku upućen na račun win10? A da, taj Vuk.Meni je upravo taj banovani vuk par x dok je win 10 bio ne tako stabilan , pomogao kao i ostali eto i stopke, sam33 , ali da bi dosao do adekvatne pomoci trebas detaljno da opises svoje navike, masinu i ponasanje sistema ...
Announcing Windows 10 Insider Preview Build 15007 for PC and Mobile https://blogs.windows.com/windowsex...ew-build-15007-pc-mobile/#2F8FH8MZDIoAwqUb.97
Sta koristiti za ciscenje, jer mi iz nekog razloga prijavljuje da CCleaner nece da radi na ovoj verziji win10.
Opet ja, imam neku Canyon tastaturu i koja ima neke multimedijalne tastere (play, stop, sledeca/prosla pesma itd) ali nema dugmice za pojacivanje i smanjivanje zvuka. Sad me zanima jel je moguce da tim tasterima nekako dodelim funkciju pojacivanja i smanjivanja? Ili ako ne njima na bilo kom drugom dugmetu?
Probaj sa update na bios pa tek sveza instalacijaMene to sa šifrom užasno zeza mesecima, digao sam ruke
Tapatalk 6.4.1(Build 848)
Pustili su iSO za 15002 za skidanje sa MS sajta.Evo mene opet.. Skidao sam bio nedavno iso fajl koji je neko nedavno okacio medjutim nisam dobio nijedan update od tad pa sam pokusao popraviti i sad uopste ne radi update... Koji je najlaksi nacin da instaliram poslednji "beta", "insider" ili kako se vec naziva taj test build a da dobijam sve redovne update? Nije mi problem nestabilnost.
Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk
Haha :-D stopke mi stopirao update ;-)Daj mu malo vremena deki. Proći će kad srede inženjeri iz Microsofta.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Presaltaj ga na slow/fast ring naravno uz restarte izmedju.
Verovatno ti u windowsu stoji fast a to nije promenilo u registry.
Ne vredi sta sve nisam pokusao ... gde on skida wim image ili sta vec gde tacno ? cini mi se da je skinuo od kad ali da ga ebe raspakivanje i pustanje instalacije ....
Da bolje skinem iso lepo pa da mu odradim upgrade , oce li mi zadrzati sve ?
Desi DarkSecurity masteru :smoke:
Placem vidite ovo :eyebrows:
Pogledajte prilog 219336
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari