Stoji tako kada je upaljen power save...Sta bi da ga vratis na 2.6ghz![]()
Stoji tako kada je upaljen power save...Sta bi da ga vratis na 2.6ghz![]()
Pa to je na RS2. Ništa čudno. Bagovaće još gomila programa dok budu menjali jezgro i dodavali funkcije.
Kome ja odrzavam komp...taj problem nema, budi siguran.
Plus ja ne naplacujem svoje usluge, ne zivim od toga...ovo mi je hobi.
Mozes tek da zamislis kada bi se posvetio ovome profesionalno?
Sta ko radi na svom kompu i brlja to nije moj problem.
Ne lazu, nego nemaju oni blage veze sta radi a sta ne. :dKad bi se posvetio profesionalno ovdje bi pisao o svim bagovima koje Windows 10 ima i ne bi pisao kako ovi iz Microsofta lažu da Windows 10 ima bagove. :d
This week there has been a lot of news about a flaw in Windows that could be used by web sites to easily gain access to a visitor's Windows login name and password. When I tested this flaw it was downright scary. Using a test site for this flaw, the site was able to get my test Microsoft Account login name and the hash of its password in a few seconds. Then it took the site less than 30 seconds to crack the password! What is even scarier, is that this flaw is not new and was discovered in March 1997!
Verovatno je vec kacena vest, ali za svaki slucaj ponovo cu postaviti jer treba obratiti paznju na ovaj sigurnosni propust.
http://www.bleepingcomputer.com/new...s-credential-leak-flaw-and-how-to-prevent-it/
Na ovom linku je test za radoznale (samo ako ste spremni da menjate password na MS nalogu):
http://msleak.perfect-privacy.com/ (Perfect Privacy's Test Page)
http://witch.valdikss.org.ru/ (ValdikSS's Test Page)
Radi. :-devil-:
Eto, hrabar covek.Koliko sekundi je trebalo da krekuje sifru?
Preporucujem svima da promene podesavanja kako je opisano na bleepingcomputer preko polisa/preko .reg fajla (za Home verziju)
Da, da, evo, bas sam razmisljao da pocnem da ih koristim.This test requires Internet Explorer or Edge to work.
Google Chrome also supports file:// scheme but only if it’s copy-pasted or typed directly in the address bar. The same is true for Firefox, except \\ scheme should be used. As Chrome and Firefox are much more popular then IE, we’ll need some social engineering.
Don’t think you’re completely safe if you’re not using Internet Explorer and not opening file:// links. It could be just an unsafe application which you run by mistake. The application have no rights to access your credentials directly but it can use standard functions like URLDownloadToFile() to send request to a remote server, and your account is compromised.
Moj ce krekuje kada mi otmu telefon, provale njegovu sifru, krekuju mail, otkinu prst i izvade oko...:d(P.S. linkove sam okacio pre svega zbog Vuka)
Ау, ови инсајдер билдови чешћи него некада chez али ми ионако та инсталација служи само да се билдује. Баш се довлачи, јел неко прочитао шта је исправљено?Windows 10 Build 14905 Insider Preview
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari