Care daj neko resenje za moju tastaturu S510 Logi imam dve takve i isto se ponasaju, i sa i bez Setpointa, jes matora ali radi na drugom kompu ok, radila normalno i na ovom pre th2.ocigledno je do usb portova.igraj se sa drajverima i podesavanjima za usb u bios-u.nije zgoreg da azuriraz bios ako postoji update.
ocigledno je do usb portova.igraj se sa drajverima i podesavanjima za usb u bios-u.nije zgoreg da azuriraz bios ako postoji update.
Prvo proveri koja je revizija ploce (pise u donjem levom uglu)Postoji update za bios ali ne znam kako se to radi...
Care daj neko resenje za moju tastaturu S510 Logi imam dve takve i isto se ponasaju, i sa i bez Setpointa, jes matora ali radi na drugom kompu ok, radila normalno i na ovom pre th2.
Ima trip da preskace karaktere, strasno laguje ne znam kako da opisem ali zivcira.
Iskljucio sam u power opciju suspen mode, menjao usb,probaobsvaki pozadi i ne vredi isto se ponasa...
Sta da radim?
Cista th2... Malo je glupo da je sistem kao sistem krivac za taj lag.
Planiram insajder da roknem za vikend.
Care daj neko resenje za moju tastaturu S510 Logi imam dve takve i isto se ponasaju, i sa i bez Setpointa, jes matora ali radi na drugom kompu ok, radila normalno i na ovom pre th2.
Ima trip da preskace karaktere, strasno laguje ne znam kako da opisem ali zivcira.
Iskljucio sam u power opciju suspen mode, menjao usb,probaobsvaki pozadi i ne vredi isto se ponasa...
Sta da radim?
Prvo proveri koja je revizija ploce (pise u donjem levom uglu)
Onda skines zadnji bios za tu reviziju, obicno su to beta biosi (kod mene je isto beta)
Treba ti nesto od ovoga, posto nemas iskustva da to radis iz DOS-a.
Predlazem da odradis iz windowsa sa @BIOS imas detaljno upustvo.
http://www.gigabyte.com/webpage/20/HowToReflashBIOS.html
Evo ovde imas kako se radi sa njim, znaci obrati paznju na crvena slova.
Ni u kojem slucaju ne skidas bios sa ovom aplikacijom, bios skines rucno sa
sajta maticne ploce, revizije koja je tvoja maticna.
http://www.gigabyte.com/MicroSite/121/tech_a_bios.htm
Ako nisi siguran sta da radis obavezno pitaj.
Evo skinuo sam i inastalirao da vidis kako izgleda...
Pogledajte prilog 190017
I WiFi i BT su na oko 2.4 GHz a bežični na daleko manjoj frekvenciji.A dal me *****avas da se te dve frkvencije guse?
Tu je i baza od bezicnog fona... Ma dajjj a kako sam istu furao bez problema, ama nikad nije pravila taj problem na w7 i 8.1??? Nema sanse da je do toga.
Going forward, as new silicon generations are introduced, they will require the latest Windows platform at that time for support. This enables us to focus on deep integration between Windows and the silicon, while maintaining maximum reliability and compatibility with previous generations of platform and silicon. For example, Windows 10 will be the only supported Windows platform on Intel’s upcoming “Kaby Lake” silicon, Qualcomm’s upcoming “8996” silicon, and AMD’s upcoming “Bristol Ridge” silicon.
Hajde da odradim drugu stvar...desktop mogu da prežalim,srediću ga.
Sad me zanima kako da izbrišem old Win folder i gde da pronađem FileHistory(backup) koju mi je sačuvao na C particiji i tako zauzeo preko 70Gb prostora na hardu...
Naravno kad nisi isao dalje od prvog dela.DC radi samo lokalne stvari..ovde se radi da dam History prebacio na externi HDD,nakon update-a sistem je video da nema tog odredišta koje je postavljeno i napravio backup na C particiji.Sad ne mogu da ga pronađem i obrišem taj bacup(koji sistem zove file history)
idi folder options-view-i cekiraj "show hidden files, folders, and drives"hehehh rekoh..lokalno.Za Clean Up Sys files znam.To je za brisanje Old win ali deo sa tim nevidljivim backup-om mi je problem jer ne znam gde da ga nađem.
Kada si pravo backup gde je bilo oznaceno?
Pa kad ga zezas, sakrio ga.O tome i pričam...bacup je napravljen na externom HDD-u i nakon ugrade-a ta lokacija je ostala.Ali ''pametni sistem'' je video da te lokacije nema(HDD nije bio uključen) i automatski je negde na C particiji napravio bacup i uredno me je obavestio da je to uradio.Ali mi nigde ne daje folder gde je smestio...
Blokiras automatski WU i skines mali program http://www.ghacks.net/2015/10/10/wi...is-a-third-party-client-for-updating-windows/ i nema da skida nista opet ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari