Ne, directx je satavni deo windowsa 10, win8.1.Hvala.
Da li se za 10 skida directx i .net?
Ukljucivao sam update i tako nesto nije pokazivao,gde se to i da li se skida za 10?
Ne, directx je satavni deo windowsa 10, win8.1.Hvala.
Da li se za 10 skida directx i .net?
Ukljucivao sam update i tako nesto nije pokazivao,gde se to i da li se skida za 10?
Patch za sigurnosne rupe, ima info za taj cumulative.Stigla gom'la![]()
Evo se instalira, videćemo šta je kad sazri ... ako sazri
PS. sazreloZa sada vidim samo da je 10586.29 i nikakve druge promene.
Da nemas nesto priljuceno na usb tipa za bezicnog misa, tastaturu?Patch za sigurnosne rupe, ima info za taj cumulative.
Takođe je mobile na .29, tako da se verzije sada podudaraju.
P.S.
Ima li neko bug da mu Bluetooth stoji aktivan u Action Centar iako kompjuter ni nema, i ne može da se isključi. Mislim ništa ne kvari, samo me nervira.
Error ili se ne pojavljuje update?Imam problem sa instalacijom nadogradnje, jednostavno je stala na verziji 10576.0 verzija 1511. I neće dalje ☺
Ulogovan si na nalog? ne bi trebalo da nema..Ne pojavljuje se update, insider podešen na fast. Do pre par nedelja sve radilo besprekorno
Nisam ga jos odradio, nisam kuci...nista do sutra.@Vuk40...
posle ovog novog update koji je build ?
Nisam ga jos odradio, nisam kuci...nista do sutra.
Pratim vas kako ide...
@Jurke je izbacio da je 10586.29
10586.29![]()
Naravno da nemam.Da nemas nesto priljuceno na usb tipa za bezicnog misa, tastaturu?
Jeste sve ok, naravno kad je malte ne skoro od nule sistem radjen taj termin refresh je blizak clean instalaciji ;-)A jeli ti to resilo problem sa notifikacijama?
A moracu onda i ja clean install, mislio sam rešice se nekako ali ne vredi, a mrzi me žešce.Jeste sve ok, naravno kad je malte ne skoro od nule sistem radjen taj termin refresh je blizak clean instalaciji ;-)A jeli ti to resilo problem sa notifikacijama?
Imaš za vremensku prognozu app, koju možeš da staviš na start meni i love tile, tako da čim otvoriš start, se pojavi kakvo je trenutno vreme.Igrao sam assassins creed syndicate na 7.sad sveza instalacija 10 64 bit,svi driveri,zakrpe,igra mnogo bolje radi. Na istim grafickim podesavanjima mnogo bolje radi na 10. Bili su oni artifekti na 7,i to bas izrazeni kad pridjem nekoj kuci,zidu i pocnem kamerom gore dole,to ovde nema,sve je drasticno bolje.
Jedino sto sam se malo razocarao sto nema neka aplikacija za vremensku prognozu da se nakaci na desktop,samo oni prosti gedzeti sa sedmice mogu da se instaliraju,ocekivao sam da ce biti nesto modernije.
Takodje koristim sky star hd 2 kartu,sve radi super,cak su i HD kanali bolji sa ovim MS kodekom.
Ostaceš uskracen za objašnjenje. Nekog prosto mrzi i da dava objašnjenja na glupave primedbe.refresh = overwrite samo sto ce (C) particija (verovatno) biti puno vise zauzeta...
nikada nisam razumeo - "moram da uradim upgrade i sl."...imam tu neke "vazne" apps itd.koje necu (nesmem) da brisem - ne mogu clean install itd...
Pa ja svezu instalaciju + all apps uradim za 1-2 h a neko vidim "pati se" danima i ceka neko "fantomsko" resenje - nikako mi nije jasno...
any explain ?
Pa ti neces razumeti druge zato sto mislis da to vreme koje ti imas da odvojis za tako nesto ima svako, e pa nema, tj nemam svaki x vremena za to.refresh = overwrite samo sto ce (C) particija (verovatno) biti puno vise zauzeta...
nikada nisam razumeo - "moram da uradim upgrade i sl."...imam tu neke "vazne" apps itd.koje necu (nesmem) da brisem - ne mogu clean install itd...
Pa ja svezu instalaciju + all apps uradim za 1-2 h a neko vidim "pati se" danima i ceka neko "fantomsko" resenje - nikako mi nije jasno...
any explain ?
Ostaceš uskracen za objašnjenje. Nekog prosto mrzi i da dava objašnjenja na glupave primedbe.
+1 i kod mene se mnogo brze dize sad.Sa poslednjim update-ovima meni su nestala dva problema koja su me užasno iritirala: vreme potrebno za podizanje sistema (sa oko minut na desetak sekundi nakon što prođe BIOS, a nemam SSD), kao i buđenje monitora nakon gašenja posle zadatog vremena neaktivnosti. Možda je ovo drugo rešeno i novim AMD drajverima, ali bitno da je sređeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari