Najveća fora je u tome što je taj ''novi windos'' kod druge babe ustvari UbuntuKud nisam to odmah saznao, bar bi sve radilo u momentu.
ASUS ima taj problem.Može li omanja pomoć?
Naime, pre nekog vremena sam na jedan laptop instalirao Win7. Međutim, donese ga gospoja danas i ''videla baba kod komšiku ovi novi windos pa, velim, da gi turiš na njuma''Oću, što da neću. I, sve to lepo prođe, radi 10-ka sve kako treba ali, avaj. U skajpu, za šta se ustvari laptop jedino i koristi, kamera prikazuje obrnutu sliku :d I ne umem to da namestim da bude normalno ... Menjao drajvere, neka, inače vrlo skromna, podešavanja iste ali, rezultat je i dalje isti. U 7-ici je sve normalno funkcionisalo.
Dakle, postoji li neka caka za ovaj model lapatopa, ili ću morati da instaliram neki dodatni SW sa kojim će kamera normalno funkcionisati? Laptop je ASUS K50IJ
A šta mi drugo pa preostaje? Nakon apdejta evo već 12 dana radim troubleshooting, svakodnevno otkrivajući nove sitnice koje ili ne rade kao ranije ili generalno ne rade kako treba.Probaj reinstalaciju istih. Nisam imao problema sa Intel grafikama.
Svakako. Cak je i kompatibilnost bolja kod W10 nego kod W7.
Hvala puno.
Asus z170 pro gaming imam problem sa usb 3.0 driverima.
Da li ima neko slican problem?
Windows 10 samo.
Na mom Asusu se USB 3.0 drajveri instaliraju sa Intel čipset drajverima, ako se ne varam. Znači potraži na support stranici da li imaju apdejtovane čipset drajvere za Windows 10, ili ih potraži na relevantnom sajtu (Intel, ako ti je intel platforma).Hvala puno.
Windows 10 samo.
druze ne zameri,s' obzirom kakve i koliki broj problema imas,sumnjam da je to samo do win10.to sto instalacija nije na engleskom je najverovatnije do tvojih regionalnih podesavanja i/ili lokalizovanog iso-a koji si i ako si skinuo.drajvere za intel iGPU skini ili sa guru3d-a ili preko intel update utility-ja,stoji da je njihov support sajt stvarno los i konfuzan,ali to nema veze sa win10 vec sa intelom koji je na tom polju uvek bio rogobatan.
Hvala puno.
Windows 10 samo.
Vidis li da si u konfliktu sa vise ljudi, ko ti je trazio savet?Vidis li da si u konfliktu sa vise ljudi, ko ti je trazio savet?
"Ne delimo tvoje mišljenje" ili "NE DELIS" moje misljenje su dva pojma - ti dajes neka svoja (vidim neproverena) "nagadjanja"...Ne delimo tvoje mišljenje, al ko zna, možda ja nisam "pravi win10 korisnik". Možda je ovo što koristim neki lažni Windows, a možda sam i ja lažan. (pravi win10 korisnik - smešno!)
U svakom slučaju, ja bih zabranio savete tipa "uradi clean install" za svaku sitnicu. To je toliko glupavo da nemam reči.
I ovi što skidaju neke kung-fu "disable windows spying" programe, pa posle traže ovde odgovor zašto im ne radi Windows Store... mislim stvarno... idi na forum DWS pa pitaj tamo.
i meni u zadnje vrijeme dolazi do pucanja igre, konkretno igram pes i na samom pocetku zablokira moram komp da gasim....intel hd 4000 grafika (i53570K). sta da ubacim od drivera?
Odlazis? a samo sto si stigao...Imao problema sa zvukom iz nekog razloga, i još par njih mi se požalilo. Vraćam se na sedmicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari