Vidis li da si u konfliktu sa vise ljudi, ko ti je trazio savet?
Vidis li da si u konfliktu sa vise ljudi, ko ti je trazio savet?
trazite savet - pomoc a posle ovako pises - mislim da nije u redu...
procitaj brate svoj post (molbu)..ili navedi od koga ne zelis pomoc(hurts me for your thoughts)...
sa kim sam ja to u "konfliktu" kako kazes,stvarno ne znam,pozz...
_________________________________________________________________________________________________
Ne delimo tvoje mišljenje, al ko zna, možda ja nisam "pravi win10 korisnik". Možda je ovo što koristim neki lažni Windows, a možda sam i ja lažan. (pravi win10 korisnik - smešno!)
U svakom slučaju, ja bih zabranio savete tipa "uradi clean install" za svaku sitnicu. To je toliko glupavo da nemam reči.
I ovi što skidaju neke kung-fu "disable windows spying" programe, pa posle traže ovde odgovor zašto im ne radi Windows Store... mislim stvarno... idi na forum DWS pa pitaj tamo.
"Ne delimo tvoje mišljenje" ili "NE DELIS" moje misljenje su dva pojma - ti dajes neka svoja (vidim neproverena) "nagadjanja"...
mozda me ne poznajes - ja ne volim da "pametujem" ali :
Ja ne radim (copy-paste) - sve sto ja napisem ovde na forumu je testirano (i provereno na moj komp) svidelo se to nekima ili ne...
retrospektiva :
svojevremeno (davno jos) je kolega @Vuk40,@darkodar etc. dali savet da budete "insajder" i otvorite MS nalog...
necete - ko vam je kriv ? - sada je mozda kasno...
svaki put (on a clean installation) Win 10 je aktiviran (with my MS - OneDrive) nalog...
Bukvalno sada mogu da se "igram" - uvek kada uradim cistu (svezu) insalacuju Win 10 je aktiviran,pozz...
______________________________________________________________________________________________________________
I apologize to colleagues from the forum but I have to react to dirty comments - (Do not find fault with anything) - prijatelj.v the heart and soul always...
there is always the enemies ("dusmana") pozz...