Ne budi sujetan, nego nosi kod nekog ko se bavi sa tim.Ne budi prepotentan.
Ne budi sujetan, nego nosi kod nekog ko se bavi sa tim.Ne budi prepotentan.
...
To sto tebi ne radi ne znaci da nikome ne radi, ljudi su navikli sve u fazonu plug & play e ne moze uvek tako.
Ad away mi blokira hejterske linkove ;-)To što se tebi raspada mreža, mogu za kintu da dođem da ti opravim to.
Ne budi sujetan, nego nosi kod nekog ko se bavi sa tim.
Funkcionisu, i drajveri od XP dosta takih straih stampaca sam vec pikljucivao.Šta da nosim? I sa čime se bavi taj neko kod koga bih to odneo?
Govorio sam o štampaču, starom ali dobrom, koji savršeno radi na svim OS osim na Win10. I o skeneru sam takođe govorio. To nisu neispravni uređaji, nego samo ne rade pod Win10. Ne postoje drajveri za Win10, a oni za Win7, 8 i 8,1 ne funkcionišu.
Funkcionisu, i drajveri od XP dosta takih straih stampaca sam vec pikljucivao.
...
To za nerotkinje mi ne ide nesto, ali sam uporan...:dNaravno, kod Vuka40 sve radi bez problema.Slepi progledaju, ćelavima raste kosa ponovo, bezubi dobijaju prirodne zube, a leči i nerotkinje.
Da mi je da vidim da je neko uspeo drajver od XPa da namesti da mu radi na Windowsu 10 x64! Ae x86 i mogu da prihvatim, poneki i hoće, pogotovo kada je reč o štampačima (mada skeneri dosta slabo), ali na x64, pa mislim.![]()
![]()
![]()
... Ako stariji uređaji ne rade proizvođači treba da izbace nove drajvere.
...
Zasto bi ga gasili? search dosta ljudi koristi.Ako moze Cortana tj. taj search bar do start dugmeta da se iskljuci, zasto ga svi drzite upaljenim?
Ide na pretragu najpoznatijeg pojma ili neceg sto si vec otvarao ili na web.
Imas vise opcija za pretragu.
Pogledajte prilog 181738
Navedi te što ne rade, možda neko ima drajvere ili načina da namesti.Šta da nosim? I sa čime se bavi taj neko kod koga bih to odneo?
Govorio sam o štampaču, starom ali dobrom, koji savršeno radi na svim OS osim na Win10. I o skeneru sam takođe govorio. To nisu neispravni uređaji, nego samo ne rade pod Win10. Ne postoje drajveri za Win10, a oni za Win7, 8 i 8,1 ne funkcionišu.
Pa može da bude i samo kružić na taskbaru, nemora da bude onoliki.Zauzima puno prostora na taskbaru. Navikao sam na search u fajl menadzeru i u start meniju, tamo ne smeta nikome.
... Moj vremešni hp1022, sasvim dovoljan za poneko kučno korišćenje, više ne radi. Ne radi ni na jednoj 10-ki, tj, ni na jednom od dva lapatopa ... a radio je na insajderu. Ne radi ni skener. Jes da je i on vremešan, al' odrađivao je poneko skeniranje. Telefone mi detektuje ko mine :d ono, ''min njet ....'' Probao više opcija, ali ništa. Sve kao OK, al neće da štampa. Džaba što ga viđa korektno. ...
Aha to je sad fokus, matori hw ne radi na W10, pogotovo X serija ati kartica, samo da mi je znati ko to koristi i u koje svrhe?!... Ajmo i test neki Voodoo3 kako radi ili mozda gf256, mozda su tada predvideli da ce to da se fura narednih 20god.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari