E ...ga, to nije bio problem kod instalacije win 7Да си откачио остале хардове приликом инсталације, не би се то десило. Овако се нови windows раширио на све хардове.
Nema ovo veze sa Win10 kao takvim.Kako istekla baš tog dana kad je instaliran win10 (sa tim aktivatorom sam aktivirao bar deset win7 i nikad ni na jednom nije istekla aktivacija.
Ne može da se podigne win10 ako ne prikačim oba harda!??
Sve u svemu win10 treba izbegavati dok god je to moguće.
Pa naravno da nadgledaju. Realno, jel bi ti poklanjao svoj proizvod za dz. Lepo su rekli ko i pod kojim uslovima moze da dobije 10-ku, i logično je da imaju bar neki način da spreče nelegalne. Ne znam sta vam je čudno vise oko tog kako kazete "pracenja".Pošto sam imao jedan hard viška,rešio sam da ga ubacim u komp i da na njega instaliram win 10 da vidim kako to izgleda.Juče sam sve odradio uspešno, malo pogledao i vratim se na win 7 na drugom hardu, kad ono inforamacija od MS -win7 nije aktivairan-.
Toliko o tome šta sve nadgledaju preko desetke.
Imam sledeći problem sa Windows 10, kada kliknem na desni klin na bilo koji fajl na desktopu vrti se plavi kružić desetak sekundi i onda ponudi opcije, može li nekako da se prevaziđe ovaj problem?
Moglo se desiti i na 7mici, čak i na XP-u.E ...ga, to nije bio problem kod instalacije win 7
Ма то се одавно дешава, само је питање да ли ће нови да ували boot loader на неки други хард, да ли ће да укине слово старијој верзији коју нађе или ће да ресетује неко подешавање, у овом случају дивча активацију. Чини ми се да се код тебе десило ово под 1 и под 3. Одавно имам навику да откачим све хардове осим тог на који иде инсталација и мене леђа више не боле.E ...ga, to nije bio problem kod instalacije win 7
Našao sam, problem je do grafičke, sada sam isključio u BIOS-u neintegrisanu AMD i na Intel-ovoj sve radi super.
Ima da guglas sha1 i tako da skidasOna fora na MSDN-u sa "http://download.msdn.microsoft.com/pr/..." ne radi vise pa ne mogu vise besplatno da skidam? Ima li neka druga fora da se skida besplatno sa MSDN? Hvala.
Ima da guglas sha1 i tako da skidas
Nije mi jasno. Moze objasnjenje?
Pozdrav. Moj destkop racunar nece da pokrene windows creation tool. Zna li neko u cemu je problem?
Meni radi. Uglavnom da pogasiš koliko-toliko stvari sa ove slike.
Spybot Anti-Beacon is a standalone tool which was designed to block and stop the various tracking (telemetry) issues present in Windows 10. It has since been modified to block similar tracking functionality in Windows 7, Windows 8 and Windows 8.1 operating systems.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari