sboban
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.04.2004
- Poena
- 645
Slažem se, cela koncepcija teme je otišla u bestragiju....
Ova tema je odavno zrela za zatvaranje...
Ova tema je odavno zrela za zatvaranje...
Ocistio sam inboxa win 10 za sada radi lepo.
dekiman Jel' ti ovako kruzis po forumima i pitas ista pitanja a kada dobiejs odgovor, preskocis ? Ja ti objasnio na drugom forumu a ti nastavio ovdje.
Bogami dolazi, eno ga IE u Start > All Apps > Windows Accessories, može da se ubaci u Start, Taskbar ili desktop, još uvek duboko integrisan u system i ne može da se potpuno ukloni.Ne dolazi sa 2 browsera , cista instaliacija windows 10 10240 nema internet explorer u taskbar , jedino moze da se udje u C:\Program Files\Internet Explorer samo na taj nacin.
E i ja da pitam, verovatno je vec bilo, al' se slabo snalazim u guzvi... Elem imam 10240 na desktopu, aktiviran sam, idem preko micrisoft accaunta, bio sam insider nikakvih problema nema.. A na laptopu mi je win7 narodni jos uvek.. Kako bih mogao i na laptop da nabacim 10ku a da bude isto kao na desktopu, u fullu. Imam iso skinut, jel moze upgrade pa prijavljivanje istim microsoft accauntom?
Ova tema mi je u favoritima do skoro bila, i stvarno, ne prodje nijedan dan a da barem troje ne pita kako kako kako? A da, i niko se ne snalazi u gužvi.Preko 50 puta je odgovoreno ovo isto inace moze bezproblema
Koliko vidim sve genijalci bez windows 10 su dosli ovde da kukaju kako ima win 10 ne valja! Pa ako vam vec toliko ne valja vratite se na ono sto vam je valjalo a nama kojima je win 10 ok pustite nas da vodimo svoju debatu oko samog windows-a!
Ako vam vec toliko windows 10 ne valaj napravite novu temu pa tamo diskutujte do sutra a nas ovde ostavite da komentarisemo svremena na vreme!
Ne, nego dolazim na ovu temu kako bih pročitao nešto korisno o tom Windowsu 10, neku recenziju, lično iskustvo, a sve što na ovih 150 strana mogu pročitati su botovski hvalospevi, pljuvanje po onima koji imaju drugačije mišljenje i preispituju te botovske fanatizme, a ako ne gušite sa time, onda smarate oko aktivacije, čiji je Windows nelegalno aktiviran i kako, a čiji ne.
I to sve moderatori tolerišu, kvalitet teme NULA.
Disk cleaner briše wondows.old, može i CCleaner.Ne mogu da otvorim info lepo iz update da vidim šta je konkretno, otvori Microsoft blanko pomoć.
I kako se izbriše Windows.old folder, jer ne dozvoljava, kako bi ostala mogućnost regresije na stari OS?
I da li će onda sam da obriše za mesec dana kad istekne rok za vraćanje?
Ne mogu da otvorim info lepo iz update da vidim šta je konkretno, otvori Microsoft blanko pomoć.
I kako se izbriše Windows.old folder, jer ne dozvoljava, kako bi ostala mogućnost regresije na stari OS?
I da li će onda sam da obriše za mesec dana kad istekne rok za vraćanje?
Ina li ovaj windows update history ?
Neće.
Ne mogu ni ručno.
Dobro je onda, nekako ovaj windows update mi nije ic pregledan kako treba
Onda da stave katanac na forum, jer ako niko ništa neće da piše i iznosi svoja iskustva, onda je forum nepotreban.i naravno da ljudi nece da vise pisu svoja licna iskustva jer ako nekoga zanima neka instalira pa se sam uveri u istinitost podataka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari