Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

kupio sam na 2000 za 4.5 btc prodao na 2300 . ..tek sad vidim crupsi da sam trebao da sacekam jos..

Ja sam iskiksao jako isto, kupio na 1900 prodao na 2300...

Pa dobro, isao si na siguricu.

I tacno sam znao, kad WC raste, BC pada. Svi pumperi prelaze na WC i sledi panic sell i izlazak iz BC-a da bi uleteli u WC.

Ja poceo stepenasto prodavanje po 5000 komada. Prvi otisao na 2400, drugi cu na ~2550-2600 staviti.

Cim padne na 2200 minimum, to isto kupim.

Au ovaj mintpal ce mi zivce iskidati!!!!

Stavim za 2 btc-a da uzimam WC i nije uopste mogao obaviti trgovinu, kad sam pogledao bila cena 0.000402, stavim na 41000 da kupujem ali dzaba kad ***** ne radi. Sad vidim dosla do 44000.

Edit: ipak kupio na 41000.

Poslednja izmena:
Au ovaj mintpal ce mi zivce iskidati!!!!

Stavim za 2 btc-a da uzimam WC i nije uopste mogao obaviti trgovinu, kad sam pogledao bila cena 0.000402, stavim na 41000 da kupujem ali dzaba kad ***** ne radi. Sad vidim dosla do 44000.

Edit: ipak kupio na 41000.

mesas BC i WC? :D
ja juce kupio na 1650 i prodao na 1750 i ujutru stavio buy order na 1600 za sve btcove. sad ulazim i vidim da je skocio i na 3k gledam WTF o_O kad ono order prosao i bum gore :)

Veliki zidovi na obe strane 2200-2400 tako da je sad cena prilicno zakucana.

Ja više nemam vremena za ovo :) niti želim da ovoliko vremena provodim ispred kompa.

Elem pazario sam brdo WC-a i postavio sell ordere od 2901 do 9901.
Isto sam uradio sa BC-om i postavio sell ordere od 55001 do 139k.
Ako sve prođe this time next year I will be millionaire (bolje reći next week ;)).

Over and out.

PS. Ko nema posao a ima malo BTC-a i mudrosti, može opušteno da živi od ovoga.

ali sobzirom da se ovaj novcic kopa 10ak dana, ako stek i bude pump: isplatice se mnoogo, ako i propadne nije veliki gubitak i u odnosu na ono sto si mogao da dobijes tako da to dumpovanje odmah se mozda isplati u trenutku ali long term mislim da treba rizikovati i stekati

Nar5avno treba kpati ovo i ja cu verovatno pola odma menjati a pola stakati ...

mada iskreno ako ga budem prodao za 5k bicu presrecan ne treba ocekivati previse ... i treba biti zadovoljan svakom zaradom.. (ja nisam covek koji voli mnogo da rizikuje ali to ne znaci da necu pokuati da zaradim ako postoji sansa ;) )

Ja više nemam vremena za ovo :) niti želim da ovoliko vremena provodim ispred kompa.

Elem pazario sam brdo WC-a i postavio sell ordere od 2901 do 9901.
Isto sam uradio sa BC-om i postavio sell ordere od 55001 do 139k.
Ako sve prođe this time next year I will be millionaire (bolje reći next week ;)).

Over and out.

PS. Ko nema posao a ima malo BTC-a i mudrosti, može opušteno da živi od ovoga.

Ja sam od Srede zarazen. :)

Imam dva posla ali tek od utorka krecu, tako da i ja batalim ovo za ~3 dana.

Jeste da sedim pola dana za desktopom/laptopom ali je i zarada ekstremna za nase uslove. 0,75-1BTC po danu.

Isto i kod mene... Zaražen. Ali se slažem i sa omnikom. Opsednut sam previše, a inače sam sklon opsesivnom ponašanju. :D

No, mislim o nekom većem monitoru i nekom low-budget kompu koji bi bio ekstremno tih kako bih mogao da učim dok pratim tok valuta u kojima sam. Ne bih da okrećem, jer previše truda i rizika nosi za nekog ko je neiskusan kao ja, a raspolaže sa sićom. A ovo što sam okretao do sada radio sam da bih ušao u štos.

Dakle, bližiš se Audiju La.Prestige! Neka! Samo napred. :)
Ja ću Corsi da menjam kočnice i da je malo sredim pred tehnički u julu, ako urodi plodom. :)

a ako ne urodi voziš bez kočnica? :D

:D

Ma Corsa je laka, ništa što jedna žilavija grana kroz prozor ne bi mogla da zaustavi!

Elem, kanda je beo-novac zajedno sa crno-novcem za danas završio rast tako da smo još daleko od onog čemu se nadamo. Ništa mi nije jasno, iskreno. Mislim oko ovih šetanja cena.

@fr0wn3r,

Hvala. Plan mi je podmladiti Audi, tj uzeti noviji. Ali otom potom. :)

BC se ok drzi, lepo je preko noci skocio, sada ce se setati od 42k do 46k (+ -), mozda veceras/nocas vidimo neke skokove do 48k-50k. Ja se natocio na 41k i ne verujem da cu ga pipati vise jer su mi jako cudne oscilacije pa moze lako ispod 40k da ode.

WC je pao na 1800 nivo i razmisljao sam o ponovnoj kupovini ali se bojao da ga ne dumpuju na 1200-1500. Ali dobro, fino je i on prosao jer sam sve rasprodao u 2500-2300 opsegu.

Jos mi je ovo velika cena za kupovinu i daleko je sreda. Dobro je da mu drze uopste ovu cenu, s'obzirom da je trenutno jako velika inflacija jer se proizvede 30 miliona novcica dnevno. Kad bi pao na 1300 i ispod (1000 idealno), shoping bez razmisljanja. Moguce je pump i na 10k cim postane POS.

Ne znam da li je iko primetio, multipoolovima je skočio profitability x2.
Razlog je naravno Whitecoin (kopaju ga Clevermining, Wafflepool, Hashco i Coinfu potvrđeno). Naravno odmah su iskoristili iz Blackcoin community-a da trashuju WC i tvrde da će u sledećih par dana biti dumpovano 6 miliona WC.
Ako se obistini eto jeftinih novčića, ukoliko se oporavi od dump-a :)
PS. cena je već u padu: 0.00001690.

Poslednja izmena:
@omnik ja kopam trenutno na hashco i on placa na dnevnom nivou, sto bi znacilo da sav WC koji iskopa promeni taj dan ... Odakle im onda 6 miliona wc-a?

Offtopic, inace ovo je jedini pravi SHIT coin :) WC :)

Nesto sam razmisljao i mislim da WC ima dobru kratkorocnu buducnost ... Kao sto rece omnik, multipoolovima je skocila produktivnost x2 i to kao posledica kopanja i dumpovanja WC-a kojem je profitabilnost trenutno velika, volume je isto veliki i buy support je odlicna posto multipoolovi dumpuju veliku kolicinu novcica svakog dana a cena stagnira ili je trenutno u blagom padu ... E sada logicno je da cim prestane kopanje i dumpovanje novcica cena ce krenuti expresno gore ... Jel se slazete sa ovim?

JAvio mi se na topicu onaj nas sto pravio h2o coin..kaze mi da je trenutno na skypu sa ovim sto drzi ovaj zid na 1500 i da namerno prodaje sam sebi da bi privukao druge da prodaju ..bilo bi dobro da ga zamolimo da nam pise ovde kad ce pune pump a kad dump kad je vec blizak sa tim kitovima

JAvio mi se na topicu onaj nas sto pravio h2o coin..kaze mi da je trenutno na skypu sa ovim sto drzi ovaj zid na 1500 i da namerno prodaje sam sebi da bi privukao druge da prodaju ..bilo bi dobro da ga zamolimo da nam pise ovde kad ce pune pump a kad dump kad je vec blizak sa tim kitovima

To bi bilo veoma lepo sa njegove strane..... ali....(uvek postoji neko "ali") ja ne verujem da bi neko veliki iz čista mira (bez zarade) pomogao, tamo nekoj, "boraniji" u Srbiji...jednostavno, ne verujem u Deda Mraza....:D

Pa nije kajzer soze buranija :)

sad sam se napunio 250 000 WC papira na 1530 pa valjda ce se isplati

Licno mislim da si trebao da sacekas prvu nedelju pos-a kad sam zadnji put gledao pos wallet jos nije bio spreman

Nesto sam razmisljao i mislim da WC ima dobru kratkorocnu buducnost ... Kao sto rece omnik, multipoolovima je skocila produktivnost x2 i to kao posledica kopanja i dumpovanja WC-a kojem je profitabilnost trenutno velika, volume je isto veliki i buy support je odlicna posto multipoolovi dumpuju veliku kolicinu novcica svakog dana a cena stagnira ili je trenutno u blagom padu ... E sada logicno je da cim prestane kopanje i dumpovanje novcica cena ce krenuti expresno gore ... Jel se slazete sa ovim?

Moje razmisljanje je identicno .. ja cu kopati dok se bude kopao (jhs 4 dana ce se kopati ) i onda cekam da skoci cena te prodajem sve i to je to ;)...

Nazad
Vrh Dno