Au ovaj mintpal ce mi zivce iskidati!!!!
Stavim za 2 btc-a da uzimam WC i nije uopste mogao obaviti trgovinu, kad sam pogledao bila cena 0.000402, stavim na 41000 da kupujem ali dzaba kad ***** ne radi. Sad vidim dosla do 44000.
Edit: ipak kupio na 41000.
ali sobzirom da se ovaj novcic kopa 10ak dana, ako stek i bude pump: isplatice se mnoogo, ako i propadne nije veliki gubitak i u odnosu na ono sto si mogao da dobijes tako da to dumpovanje odmah se mozda isplati u trenutku ali long term mislim da treba rizikovati i stekati
Ja više nemam vremena za ovoniti želim da ovoliko vremena provodim ispred kompa.
Elem pazario sam brdo WC-a i postavio sell ordere od 2901 do 9901.
Isto sam uradio sa BC-om i postavio sell ordere od 55001 do 139k.
Ako sve prođe this time next year I will be millionaire (bolje reći next week).
Over and out.
PS. Ko nema posao a ima malo BTC-a i mudrosti, može opušteno da živi od ovoga.
JAvio mi se na topicu onaj nas sto pravio h2o coin..kaze mi da je trenutno na skypu sa ovim sto drzi ovaj zid na 1500 i da namerno prodaje sam sebi da bi privukao druge da prodaju ..bilo bi dobro da ga zamolimo da nam pise ovde kad ce pune pump a kad dump kad je vec blizak sa tim kitovima
Nesto sam razmisljao i mislim da WC ima dobru kratkorocnu buducnost ... Kao sto rece omnik, multipoolovima je skocila produktivnost x2 i to kao posledica kopanja i dumpovanja WC-a kojem je profitabilnost trenutno velika, volume je isto veliki i buy support je odlicna posto multipoolovi dumpuju veliku kolicinu novcica svakog dana a cena stagnira ili je trenutno u blagom padu ... E sada logicno je da cim prestane kopanje i dumpovanje novcica cena ce krenuti expresno gore ... Jel se slazete sa ovim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari