Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

Izgleda da nocas nije bilo istvora od strane multipool-ova...pitanje vremena... :)
Edit: krenulo... 1277 last price...

Poslednja izmena:
Trebao sam da sacekam..kupio juce 300 000 po 1520 ..sad 1300..wafle multipool ga kopa sa 30 gh i dampuje..vidim imaju sad jos 4.5 miliona spremna za dump

Napisah ja lepo sinoc sta ce biti...dumpovace jos... Ovo je bilo vise nego ocigledno...

Ja ne kupujem vise pa nek ide i na 100,stekam samo sto nakopam sada,a inace i ja sam kupio na 1600 tako da nas ima vise :)

juce sam prodao sav WC koji sam imao na oko 1500-1600 danas na 1475 ovo ide dole definitivno...pratio sam grafikone svih novcica zbog one price da svaki dan pumpaju po neki novcic sa slabim volume-om...grafikoni vec pumpanih novcica su bili najslicniji sa MZC koji se vukao ko baba neko vreme na 125-130...da ga kupim po toj ceni mucila me samo nedoumica da ne pogresim sa prodajom wc i da ne ode gore ponovo....
kao sto sam i ocekivao....pump se desio preko noci i to na 360...stigo da ga kupim po 200-240-260...ode munjevito na 360 ...postavih sell order na 370....i desi se strahovit pad na 240-200-150....malo mi je falilo da ga uhvatim jer sam imao pretpostavku da ce skociti mnogo mnogo vise........
izgubio dosta ispraznio se na 150 cena danas otisla na 128....
danas studiram situaciju i grafikone opet ....neko to smisljeno radi...povlacim se iz wc ...nastavljam da ga kopam i prodajem po trenutnim cenama ....ali cekam definitivno cenu za kupovinu koja ce biti ispod 1000 ...najveca verovatnoca po meni je da ce pump doziveti DGB....
juce sam pogodio nemora da znaci da cu i danas ......kupljeno po 40 sell na 97 pa cemo da vidimo kakve sam srece :)

Izgleda da nocas nije bilo istvora od strane multipool-ova...pitanje vremena... :)
Edit: krenulo... 1277 last price...

ako ovaj pad nije istovar nzm sta je :D
ja juce prodao na 1500 i stavio buy back order na 1300, 7k novcica, nije mnogo ali samo da se dopuni stek

Pa nije bilo nocas, bio je jutros :)...ali se plasim da ovo nije sve....nego da lagano dampuju....

Ja mislim da ce otici ispod 1k, tako sam i namestio buy ordere, od 900 do 700.

lagano opet ide cena nagore dok opet ne dodje multipool da se istrese..wafle trenutno ima 5.5 miliona za dropovanje

Kako se kajem što noćas pred spavanje nisam uzeo onih 1500 koji su se nudili... Ovo sada ni da prodam po ovoj ceni, jer ne znam da li će još dole ići pa će se tako isplatiti niti da čekam pump - kog možda ni biti neće.

Ne treba se kajati, treba biti strpljiv...uslo je dosta BTC-a u ovaj novcic...pumpace ga oni jos i ici ce to preko 1500 satoshija lagano, cIlj im je da izvuku sto vise BTC-a... Inace novcic kao novcic je bezvredan i jos jedan P&D novcic u nizu....ali ipak, ovo je samo moje misljenje...

Ma tome se i nadam. Hteo sam da šortujem, ali stvarno ima dugu amplitudu pada pa nikako da dočekam da ga pazarim po jeftinijoj ceni i tako uvećam broj... No, slažem se da je ovo PD. Nema u njemu niš' posebno.

PO mom misljenju bice pumpa sigurno..kitovi ne bi propustili ovakvu priliku da se namlate jos para..znaju i oni da BC ne mogu vise da pumpaju jer je vec skup

@thisweekcoinom je pricao razne price i za onaj njegov h2ocoin, a h2o je jos u bunaru.
Mogu krenem da mu verujem tek kad zaradim na h2o :D

kakav slobodan pad...
na koliko ga cekate da se napunite? kako je krenuo izgleda da ce ispod 800...

Ko ce ga znati, redom mi prolaze orderi na 1300, 1020, mozda postavim jos jedan na 700. Samo da ne bude kao sa MAX-om.

Ko ce ga znati, redom mi prolaze orderi na 1300, 1020, mozda postavim jos jedan na 700. Samo da ne bude kao sa MAX-om.

Teško da može kao max da prođe jer je istog ubila inflacija i mine & dump.
WC se kopa svega još par dana, uostalom pogledajte malo history BC-a u PoW fazi i biće vam jasnije.
Budite strpljivi.

Poslednja izmena:
njega je izvukao multipool iz blata... da nije njega pitanje je da li bi privukao paznju kitova koji su ga napumpali..

Nazad
Vrh Dno