Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

wc hashrate is 71,622 MH/s of 371,583 total MH/s (19.275%) ::zgran:

Strašno, šta reći...

La Prestige - nema šanse toliko da padne.

24 HR VOLUME
1000.564 BTC

:Klanjanje

Poslednja izmena:
mislis da ce da padne na 40-50 satosija sa ovih sadasnjih 1750?

Pardon, 400-500. Pa nadam se da hoce, to bi meni odgovaralo. :)

Ali bi realno i 1000 bila ok cifra za kupovinu.

Multipoolovi su namesteni i kad ga pocnu kupovati, dizace im cenu. A u sredu inflacija novcica totalno nestaje, tako da ce multipool+trgovina stabilizovati cenu i verujem omoguciti rast.

@omnik,

Situacija je sada slicna kao sa BC. Da li ce preci psiholosku barijeru i poleteti, ili ce po tradiciji pasti tokom noci za 10-20-30%.

Ja glasam i uzdam se za ovo drugo, tako da nema spavanja nocas nego kupovine jeftinih novcica!

P.S Za cenu pricam ono sto bi meni/nama odgovaralo za shoping. :) Ali tesko da ce mu dozvoliti ispod 1000 da ide.

Poslednja izmena:
Da to je već realnije.
Ipak, ako je sudeći po BC-u tj. isti scenario... i ovo sada je veoma niska cena, svi hoće deo kolača sad jer misle da će ići kao sa bc 1000%.
Kad kažem dugoročno mislim na period od 7-10 dana. Mislim da ćemo i sa ovim coinom preći 10k barijeru, ako se po jutru dan poznaje...
Treba biti pametan.

U svakom slučaju ako cena bude povoljna, ja ću večeras u krpe sa štekom WC-a pre nego BTC.

Nemojte da vam hajp pomuti moć rasudjivanja jer niko od nas ne zna kakvi su planovi onih što mogu manipulisati cenom....;)

Koliko sam ja primetio svaki 2 dan ide pump po 2-3 neka alt novčića..to može da potraje a i ne mora...ja ću malo da sačekam ...za svaki slučaj...

Koliko sam ja primetio svaki 2 dan ide pump po 2-3 neka alt novčića..to može da potraje a i ne mora...ja ću malo da sačekam ...za svaki slučaj...

Sada je takav trend... ride the wave and enjoy it... zašto bi posmatrao sa strane?
Neće ovo potrajati... evo upravo je napumpan neki suncoin, prvi put čujem za isti.

Da to je već realnije.
Ipak, ako je sudeći po BC-u tj. isti scenario... i ovo sada je veoma niska cena, svi hoće deo kolača sad jer misle da će ići kao sa bc 1000%.
Kad kažem dugoročno mislim na period od 7-10 dana. Mislim da ćemo i sa ovim coinom preći 10k barijeru, ako se po jutru dan poznaje...
Treba biti pametan.

U svakom slučaju ako cena bude povoljna, ja ću večeras u krpe sa štekom WC-a pre nego BTC.

O tome sam ti pricao u onom postu iz BC teme. Iz tvojih postova se vidi da si prilicno samouveren, ne opustaj se previse.
Pojavljuju se sad drugi novcici koji ce probati da odrade masu na istu shemu kao BC, a nece svi biti tako uspesni.
Ne kazem da ovaj nece ali sigurno nece svi.

Morao sam... :) vec krenulo mastanje... :)

Prilozi

• ip.bitcointalk.org.jpg
    ip.bitcointalk.org.jpg
    63.3 KB · Pregleda: 136
cena se zacementirala na 1800... ja kupio.. nesto mi se javlja da ce nocas da preripi 2500... :)

Coin ima ~0.78% premine cini mi se,tako da je ovaj coin napravljen da dev zaradi,a mi sta pokupimo. U svakom slucaju treba voditi racuna,ne zaletati se previse. :)

Flat line! Mrtav konj zasad.

Hoce li neko doci da kopa na Bench poolu ili moram sam da uzmem tih 30k novcica....za jedno 3-4 nedelje :d

ae uci cu i ja ako hoce makar jos neko :D
(3 mh/s)

Hoce li neko doci da kopa na Bench poolu ili moram sam da uzmem tih 30k novcica....za jedno 3-4 nedelje :d

Nema svrhe sa ovim diff-om, kopam na poolu snage skoro 4k mhs i treba nam preko 20 min za jedan blok.

@tiptop
Prodje mi sell na 1897:D

Ubo sam ga znaci samo tako.

Prodam ~15000 na 1900 jos kada je bio u ofanzivi na 2k, zatim prodam 10000 na 1800 i ostatak na 1750-1700 kad sam video da pada. :)

Cekam ga na 900-1200 nocas, pa koliko ulovim. Krajem sledece nedelje idemo na 10k. :p

I ja sam fino prošao sa ovim novčićem.
Malo pre sam kupio 40.000 po 1580, sad čekam da se istovarim... samo sam ga čekao da krene gore malko i kupio odmah.

Edit: istovario na 1710...

Poslednja izmena:
Bravo!

Ajde jos 1-2 kruga pa da postavljam ordere. Za pola sata Kinezi ustaju, ko zna sta ce biti i dokle ce ga dumpovati.

Ubo sam ga znaci samo tako.

Prodam ~15000 na 1900 jos kada je bio u ofanzivi na 2k, zatim prodam 10000 na 1800 i ostatak na 1750-1700 kad sam video da pada. :)

Cekam ga na 900-1200 nocas, pa koliko ulovim. Krajem sledece nedelje idemo na 10k. :p

Vodi racuna,kada se BC zavrsio sa kopanjem njegova cena je pala za 24h sa 3000 na 500 a ja ga kupio na 1500 sa 1btc misleci da nema sanse da ide vise na dole,posle sam dokupio jos za 0.5BTC da se cupam. A sedeo je na 500 dobri 10 dana. A nije se znalo da li ce novcic u opste i opstati u tom trenutku. A od mog uloga nakon pada mi ostalo 30% 0.3BTC.Ali ga nisam tada prodao,nego cekao da skoci pa da izvucem pare,zato posle pojeo g..na i prodao ga na 1700 sve. A ovaj novcic koliko sam ja vido ima 3x vise...

Normalno da moramo biti obazrivi, ne samo ovde. Ali prednost kod ovog novcica je sto mu je BC pripremio teren kao i POS sistem. Zato je i stekao ovoliku popularnost a ustvari klasican shitcoin i bleda kopija Black-a.

Da li je BC mozda imao nekoga u pozadini? Da li je imao na pocetku 1500 btc volume (samo na jednoj menjacnici), da li je automatski dodat na nekoliko menjacnica cim je izasao? :)

E u tome je stos, a taj stos privlaci kitove i manipulatore koji se pale na volume i ima da ga napumpaju zestoko kad dodje na red. To ce gotovo sigurno biti pre kraja POW-a i pocetak POS-a.

Kasnije ce ga dumpovati, mozda i ubiti, uglavnom trenutno me ne zanima jer ga ne gledam i zamisljam na long term nego samo kroz kupovinu i prodaju. Valjda toliko moze posluziti, a kasnije cemo videti na sta lici i sta je developer radio, da li je pio malibu na kopakabani ili se stvarno zainteresovao za publicitet istog.

kada bi prodavao sav iskopan coin po ovoj ceni dobio bi sa jednom 280x 0.18 LTC-a dnevno. kad bi kopao direktno uzimao bi 0.1 LTC dnevno ... Ako nista drugo kopati i odma bezati u BTC/LTC se isplati ..

ali sobzirom da se ovaj novcic kopa 10ak dana, ako stek i bude pump: isplatice se mnoogo, ako i propadne nije veliki gubitak i u odnosu na ono sto si mogao da dobijes tako da to dumpovanje odmah se mozda isplati u trenutku ali long term mislim da treba rizikovati i stekati
@La, Omnik. citam i ne verujem sta radite na berzi, svaka cast :D sve je lakse kada imas stek BTCa samo za trgovinu, to je zakon

Trudimo se. :)

Krenulo dole konacno, sad se neckam kako postaviti ordere. Neka budu od 1000 do 700, pa koliko uhvatim-uhvatim. Nije iskljuceno ni da ode na 500 nakamota.

ali sobzirom da se ovaj novcic kopa 10ak dana, ako stek i bude pump: isplatice se mnoogo, ako i propadne nije veliki gubitak i u odnosu na ono sto si mogao da dobijes tako da to dumpovanje odmah se mozda isplati u trenutku ali long term mislim da treba rizikovati i stekati
@La, Omnik. citam i ne verujem sta radite na berzi, svaka cast :D sve je lakse kada imas stek BTCa samo za trgovinu, to je zakon

Šta da ti kažem. Ja se igram sa 10% svog teško zarađenog šteka dok čekam sa se cena BTC-a oporavi. Čim to se to desi bataliću ove shitcoin-e jer mi oduzimaju previše vremena.
Za Whitecoin smatram da može opstati ukoliko opstane i blackcoin koji je ustvari napravio komplet marketing za njega i učinio mu uslugu.

Evo kako ja mislim da će se ovo odigrati... stabilizovaće se oko neke cene, može biti ~500-700 max 1000 (mada se ne bih iznenadio i niže da bude) satošija uz manje peak-ove gore/dole ali ništa značajno kao što viđamo ovih dana na BC.
Zatim ide period stagnacije od ~3-5 dana i onda ide up trend uz nagle peakove, jaču donju odbranu i novu stabilizaciju. Cenim da ovde može dostići vrednost x4 u peak-u, dakle ~2000-4000k.
Dalje će nastaviti uptrend i ukoliko bude zadržao hype, volume i nešto novo ne odvuče kitove može lako otići na 10k... za nekih 10-15 dana.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno