mislis da ce da padne na 40-50 satosija sa ovih sadasnjih 1750?Ma za kupovinu se ne brinite, tamo oko 2h kad Shangaj ustane, ima da nam prodju orderi na 40-50 satosija.
mislis da ce da padne na 40-50 satosija sa ovih sadasnjih 1750?Ma za kupovinu se ne brinite, tamo oko 2h kad Shangaj ustane, ima da nam prodju orderi na 40-50 satosija.
mislis da ce da padne na 40-50 satosija sa ovih sadasnjih 1750?
Nemojte da vam hajp pomuti moć rasudjivanja jer niko od nas ne zna kakvi su planovi onih što mogu manipulisati cenom....😉
Koliko sam ja primetio svaki 2 dan ide pump po 2-3 neka alt novčića..to može da potraje a i ne mora...ja ću malo da sačekam ...za svaki slučaj...
Da to je već realnije.
Ipak, ako je sudeći po BC-u tj. isti scenario... i ovo sada je veoma niska cena, svi hoće deo kolača sad jer misle da će ići kao sa bc 1000%.
Kad kažem dugoročno mislim na period od 7-10 dana. Mislim da ćemo i sa ovim coinom preći 10k barijeru, ako se po jutru dan poznaje...
Treba biti pametan.
U svakom slučaju ako cena bude povoljna, ja ću večeras u krpe sa štekom WC-a pre nego BTC.
Flat line! Mrtav konj zasad.
Hoce li neko doci da kopa na Bench poolu ili moram sam da uzmem tih 30k novcica....za jedno 3-4 nedelje :d
Ubo sam ga znaci samo tako.
Prodam ~15000 na 1900 jos kada je bio u ofanzivi na 2k, zatim prodam 10000 na 1800 i ostatak na 1750-1700 kad sam video da pada. 🙂
Cekam ga na 900-1200 nocas, pa koliko ulovim. Krajem sledece nedelje idemo na 10k. 😛
kada bi prodavao sav iskopan coin po ovoj ceni dobio bi sa jednom 280x 0.18 LTC-a dnevno. kad bi kopao direktno uzimao bi 0.1 LTC dnevno ... Ako nista drugo kopati i odma bezati u BTC/LTC se isplati ..
ali sobzirom da se ovaj novcic kopa 10ak dana, ako stek i bude pump: isplatice se mnoogo, ako i propadne nije veliki gubitak i u odnosu na ono sto si mogao da dobijes tako da to dumpovanje odmah se mozda isplati u trenutku ali long term mislim da treba rizikovati i stekati
@La, Omnik. citam i ne verujem sta radite na berzi, svaka cast 😀 sve je lakse kada imas stek BTCa samo za trgovinu, to je zakon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari