mislis da ce da padne na 40-50 satosija sa ovih sadasnjih 1750?Ma za kupovinu se ne brinite, tamo oko 2h kad Shangaj ustane, ima da nam prodju orderi na 40-50 satosija.
mislis da ce da padne na 40-50 satosija sa ovih sadasnjih 1750?Ma za kupovinu se ne brinite, tamo oko 2h kad Shangaj ustane, ima da nam prodju orderi na 40-50 satosija.
mislis da ce da padne na 40-50 satosija sa ovih sadasnjih 1750?
Nemojte da vam hajp pomuti moć rasudjivanja jer niko od nas ne zna kakvi su planovi onih što mogu manipulisati cenom....![]()
Koliko sam ja primetio svaki 2 dan ide pump po 2-3 neka alt novčića..to može da potraje a i ne mora...ja ću malo da sačekam ...za svaki slučaj...
Da to je već realnije.
Ipak, ako je sudeći po BC-u tj. isti scenario... i ovo sada je veoma niska cena, svi hoće deo kolača sad jer misle da će ići kao sa bc 1000%.
Kad kažem dugoročno mislim na period od 7-10 dana. Mislim da ćemo i sa ovim coinom preći 10k barijeru, ako se po jutru dan poznaje...
Treba biti pametan.
U svakom slučaju ako cena bude povoljna, ja ću večeras u krpe sa štekom WC-a pre nego BTC.
Hoce li neko doci da kopa na Bench poolu ili moram sam da uzmem tih 30k novcica....za jedno 3-4 nedelje :d
Ubo sam ga znaci samo tako.
Prodam ~15000 na 1900 jos kada je bio u ofanzivi na 2k, zatim prodam 10000 na 1800 i ostatak na 1750-1700 kad sam video da pada.
Cekam ga na 900-1200 nocas, pa koliko ulovim. Krajem sledece nedelje idemo na 10k.![]()
kada bi prodavao sav iskopan coin po ovoj ceni dobio bi sa jednom 280x 0.18 LTC-a dnevno. kad bi kopao direktno uzimao bi 0.1 LTC dnevno ... Ako nista drugo kopati i odma bezati u BTC/LTC se isplati ..
ali sobzirom da se ovaj novcic kopa 10ak dana, ako stek i bude pump: isplatice se mnoogo, ako i propadne nije veliki gubitak i u odnosu na ono sto si mogao da dobijes tako da to dumpovanje odmah se mozda isplati u trenutku ali long term mislim da treba rizikovati i stekati
@La, Omnik. citam i ne verujem sta radite na berzi, svaka castsve je lakse kada imas stek BTCa samo za trgovinu, to je zakon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari