Šta je novo?

WD TV Live

• Začetnik teme Začetnik teme Zvone
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi koji firmvare koristite oficijalni naravno, da li je b-rad izbacio nesto novo

Stigao novi Western Digital WD TV Live media plejer

Dobro poznati proizvođač hard diskova Western Digital je danas predstavio "potpuno novi" WD TV Live media plejer koji je u stanju da bombarduje vaš HDTV filmovima, tv serijama, muzikom, ali takođe dolazi za podrškom za sve popularniji servis pod imenom Spotify.

Pored proširene podrške za online sajtove i servise (takođe podržava Netflix, Hulu Plus, Blockbuster, CinemaNow, YouTube, Pandora, Facebook i druge), osveženi WD TV Live poseduje novi, tanki dizajn, prerađen (više intuitivan) korisnički interfejs, 802.11 b/g/n WiFi, Ethernet, USB 2.0, HDMI, kompozitne i audio portove, kao i Full HD (1080p) mogućnosti video reprodukcije. WD TV Live dolazi u paketu sa programirajućim daljinskim i košta 100$.

nadamo se da će starom spustiti cenu sada....

Bilo bi dobro kada bi uz Tv Live uradili i jednu zgodnu rasklopivu bežičnu tastaturu ili daljinski sa tastaturom, to bi bilo apsolutno zaokružena sparavica.

Pa rade USB bežične tastature. Samo bi poskupeo uređaj...

Da li radi sa svim bežičnim tastaturama ili postoji nešto specifično. Vireles adapter?

Gde kod nas ima da se uzme? Kada bi mogao da se očekuje ovaj novi model?

Ne znam da li mogu ovde da se slepam na temu, ali imam problem sa daljincem na WD TV Live HUB-u, resenje je jedino da ga cupam iz struje i vratim. Tada radi neko vreme dok se odgleda nesto ili dok se prolazi kroz menije ili tako nesto ali recimo ako se ostavi neko duze vreme da radi radio npr. i pojavi se screensaver onda se opet zaglupi i nece da reaguje. Desava se i da nece da se upali pa skakucem po kuci i oblecem ga i usmeravam u njega kako bi mu pogodio "zicu" kada ce da proradi ili jednostavno kliknem na dugme na samom uredjaju.

Da li ce update FW da resi problem ili da ga saljem na servis. Star je nepunih 3 nedelje. Uradjen je automatski update na najnoviji zvanicni FW, ne znam da li da pokusavam sa nekim drugim.

Ima li neko resenje?

Sto se tice tastatura,radi mi na par logitecha,probano,.radi cak i na neku mini tastaturu,koju sam uzeo na oglasima ovde,mala,dzepna tastatura,..marka je Rii mini,sto znaci,da bi proslo sa jos nekim modelima,samo ubodes usb predajnik i gazi.

ako moze mala pomoc za doticni uredjaj,iz nepoznatih razloga avi fajlovi nemaju zvuka i seckaju a svi ostali formati rade normalno/besprakorno,u cemu moze biti problem?

Jedno pitanje.....koliko bi uticalo na uredjaj to da ga prakticno ne iskljucujem (znaci, voleo bih da mi media player uvek bude ukljucen, ali nisam siguran koliko to utice na dugotrajnost wdtv live-a i hdd prikacenog na njega)?

Ljudi, danas sam kupio pomenuti uredjaj. Medjutim, nakon ukljucivanja uredjaj na 2 sekunde upali power led i to je to. Posle toga se ugasi. Zna li neko u cemu je problem?

Poslednja izmena:
Jel' ti hddd iliuisb ključ prikačen kad pališ WDTV?

Jeste.

Probaj bez, pa onda nakači Hdd

Probao i to i nece. 🙁

kako si povezao sa TVom? preko HDMI ili kablova? probaj sve opcije - da vidis da li ces da dobijes sliku. ako ne radi, reklamiraj uredjaj.

I preko HDMI i preko kablova sam probao i nista. Na kraju sam odneo i vratili su mi novac. Jedina je muka sto ga sada nema nigde u BG-u, zbog ovih poplava na Tajlandu. Cekam sredinu decembra...

bolje uzmi polovan ili negde preko.

Ne znam da li mogu ovde da se slepam na temu, ali imam problem sa daljincem na WD TV Live HUB-u, resenje je jedino da ga cupam iz struje i vratim. Tada radi neko vreme dok se odgleda nesto ili dok se prolazi kroz menije ili tako nesto ali recimo ako se ostavi neko duze vreme da radi radio npr. i pojavi se screensaver onda se opet zaglupi i nece da reaguje. Desava se i da nece da se upali pa skakucem po kuci i oblecem ga i usmeravam u njega kako bi mu pogodio "zicu" kada ce da proradi ili jednostavno kliknem na dugme na samom uredjaju.

Da li ce update FW da resi problem ili da ga saljem na servis. Star je nepunih 3 nedelje. Uradjen je automatski update na najnoviji zvanicni FW, ne znam da li da pokusavam sa nekim drugim.

Ima li neko resenje?

Da citiram samog sebe. Uredjaj sa odneo na servis posto je naravno pod garancijom, drzali ga 14 dana kod sebe nisu nasli resenje i dali su mi drugi novi uredjaj koji sad radi kako treba. Odusevljen sam mogucnostima igracke jos sad da se upustim u namestanje bezicne tastature i bice taman.

Kada pustim mp4 film (bluray rip), i kada mi je u audio settings-u podeseno da mi zvuk ide preko optical, nemam zvuk, a ako stavim na stereo, imam zvuk.....a npr, pustim neki mkv i kroz optical mi odmah na AVR prebaci na DTS i imam visekanalni zvuk...u cemu je tu problem?

Primetio sam jos jedan problem....npr pustim neki BR rip, i pokusa da ga otvori i samo se prikazuje ona animacija loading, nista se ne desi....pritisnem na home ili back (jedini nacin da to prekinem), onda pokusam da pustim bilo koji drugi film, nece, ista stvar, i jedino resenje je da uradim default reset, i onda radi....imam poslednji zvanican FW

Meni se to nekidan desilo sa nekim MKV fajlovima, neće da pusti taj film a onda nakon njega neće ni neki AVI koji inače pušta. Nakon reseta opet neće taj MKV pa sam taj film mora nalaziti u AVI forumatu jer dve MKV verzije nisu radile. Nemam zadnji firmware nego neki stariji. Ali imam onaj problem da neće da u settings podešavanima upamti da mi uvijek otvara subitltl fajl, uvijek ga moram ručno uključivati kad film krene 🙁. Da li je sa zadnjim firmware to riješeno? Znam da su se neki žalili na ovaj problem i na zvaničnom forumu.

Kod mene je do skoro sve radilo super, i nema veze sa poslednjim update-om, jer je to bilo odavno...jednostavno, nesto je pocelo da brlja

@biker: Kod mene se desila ista stvar, samo sto ni reset nije pomagao...jednostavno WDTV sve ocita u mreznom folderu ali pri pustanju bilo kog filma s liste samo se okrece onaj plavi krug i to za svaki film nevezano za format. Sve je pocelo sa nekim avi-jem koji se normalno pustao preko kompa iz istog mreznog foldera. Snimim taj isti film na usb flesic, pa ustekam u WDTV, isto ni da cuje. Vec sam se bio pomirio sa cimanjem oko garancije i ostalim lepotama, kad sam natrcao na nekom stranom forumu na tupavo resenje koje je meni pomoglo, a to je da jednostavno taj problematicni film obrises, resetujes WDTV i racunar i upalilo je 🙂 Evo sad mi fino sve radi kao i pre, a i onaj film s kojim je sve ovo pocelo sam odgledao preko flesica utaknutog u dvd plejer...

BTW, kod mene je poslednja verzija firmwarea koja nije resila opsti problem sa automatskim ucitavanjem titla bez obzira sta stavili u settingsu

@alaric - ono što je čudno, je to što sam taj film već puštao, i sve je radilo kako treba, i onda odjednom problem

Nazad
Vrh Dno