- Učlanjen(a)
- 09.01.2002
- Poena
- 660
Ja juce WD TV live hub 1TB uzeh, za 16 000, bruka stvarno..Prikacio sam wirelles usb adapter i radi perfektno. radio, Youtube,face,kupljenje covera i infa filma online klikom na taster, menjanje tema,online baza tema.. filkmovi rade bez ijednog trzanja, promena velicine boje titla i jos mnogo toga.. Jedina zamerka je sporo kopiranje preko lana na interni hdd u njemu. Kuci imam racunar ali laptop i u njemu nemam nsita. na poslu imam sata hdd 2+1Tb sa ukupno 1000 xvid i 400 Hd 720p filmova. to je mnogo materijala..kada ga prikacim u moju lan mrezu komp ga vidi bez problema, ali kopiranje ide 8-10Mb/s.. tako da ako zelim da napunim ovaj interni u njemu od 1TB treba mi preko 30 sati..To je mnogo. Nosim se sa mislju da izvadim ovj interni i prikacim ga kao jos jedan sata hdd na moj komp, kada bio to islo oko 4x brze,ali ne znam kakvi su prikljucci na njegom Hdd-u i da li je to moguce uopste
Transfer sigurno može mnogo bolje jer podržava Gigabit LAN. E sad ne znam kakav switch/router koristiš, ali ako je 100 Mbit-ni onda brže od toga što imaš ni ne može.
Unutra je SATA 2,5" disk, a priključci su isti kao na bilo kom SATA disku za desktop računare.
Dakle rešenje je ili da kupiš Gigabit switch ili da kačiš disk na desktop mašinu.