Ja imam seagate baracuda 10 250 gb ... i meni se prvo disk drao koliko i maxtor dm9. Ali fora kasni je, izvuchem ga ja da ga namestim kod buraza da iskopiram neshto a on se nechuje. Dodjem kuci sad ga zashrafim sa samo jedne strane i ono.. mnogo tishi:,,: . E sad mozda je meni do kucishta ali probajte da ga drzite u ruci i ako je tishi onda probajte shrafove samo sa jedne strane mozda pomogne... :wave:
ovo sam procitao na nekom forumu (ne mogu sada da nadjem) da postoje dve seagate 320 gb sata II
ova bi trebala da je tiha
razlikuju se po tome sto je motor (obelezeno zutim) ispunjen necim belim, a onaj sa prve slike (gde nema tog belog cuda) je bucan....
navodim da nisam 100% siguran.... da cujemo jos komentara od drugih vlasnika istog diska...
u ASBISU svi seagate koji su nabavljeni ne grebu,drljaju i slichno..ja imam 2 kom i neznam o chemu vi prichate jer to nisam iskusio...e pa meni je zapao taj sto grebe... istina je da postoje 2 vrse seagate 7200.10 sata II
znaci zvuk je vise nego iritirajuc, a najvise me nervira kada skidam sa neta, pa on onda otkucava kao sekundara...![]()
plus sto se u idleu cuje kako se vrte glave.... (kao da radi neki ventis ili sta vec) :smash:
bas nisam imao srece...
imam drugi disk u kucistu i u pitanju je maxtora pata 80 gb, e taj disk je skroz necujan, a acoustic je podesen na pola...ni da zucne
....
Ja imam vec neko vreme tog Seagate-a i moja ti je preporuka.
Za sada sam veoma zadovoljan.
Takodje iz licnog iskustva!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari